vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

“Xavi Simons terug naar Barcelona???

lees ook ...

NBA La Lakers na twee verlengingen langs Milwaukee Bucks

De La Lakers hebben dinsdagavond zonder Lebron James in de NBA competitie een achterstand van negentien punten weten om te zetten in een 128-124 overwinning na twee verlengingen. Lebron James, ...

⅘De 19-jarige Nederlandse international en speler van PSV met een surinaams achtergrond Xavi  Simons was het afgelopen weekend in Barcelona op bezoek bij de linksback van Barcelona  Balde

De afgelopen dagen verscheen in de Spaanse sport kranten dat de Sport director van Barcelona  Jordi Cruyff het advies heeft gegeven aan Coach Xavi Hernandez om Xavi Simons terug te halen om het middenveld te komen versterken.Xavi Simons  heeft de jeugd opleiding van Barcelona  succesvol  doorlopen maar vertrok voor meer geld naar PSG  Frankrijk,waar hij helaas niet doorbrak,hij speelde wel een paar wedstrijden met Lionel Messi.

Xavi Simons speelt tegenwoordig de sterren van de hemel bij PSV.Hij scoorde totnutoe 16 doelpunten,gaf 8 assists in 39 wedstrijden, maakte ook nog deel uit van het Wk 2022 team van Nederland  en is nu ook weer opgeroepen door bondscoach Ronald Koeman.

Xavi Simons wakkerde de geruchten over een mogelijke terugkeer naar Barcelona aan door zijn aanwezigheid het afgelopen weekend in Barcelona en plaatste zelfs een foto op instagram met de links back van Barcelona  Balde,met wie hij samen in het jeugdelftal van Barcelona  heeft gespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Xavi Simons terug naar Barcelona???