dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
5
(1)

Xavi Simons vierde aanwinst voor PSV

lees ook ...

Frenkie de Jong start rentree met gelijkspel Barcelona

De 26-jarige Nederlandse international Frenkie de Jong startte zijn rentree bij Barcelona met een gelijkspel tegen Rayo Vallecano in de de La Liga zaterdagochtend. Opvallend bij de rentree van Fren...

Xavi Simons is zal komend seizoen de vierde aanwinst zijn voor PSV. De getalenteerde voetballer (19) komt transfervrij over van Paris Saint-Germain. 

De voetballer is opgelucht en verheugd zich op zijn start bij PSV. De jonge voetballer geeft aan dat hij klaar is om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

De verwachtingen van zijn entree in de Eredivisie zijn hoog, daar Xavi al geruime tijd al gezien wordt als een zeer getalenteerde voetballer met een grote toekomst. Dat hij in zijn jeugd voor Barcelona is uitgekomen en de afgelopen drie jaren speelde bij Paris Saint Germain samen met Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé.

PSV ziet zijn komst ook hoopvol tegemoet, technisch directeur John de Jong, zegt hier het volgende over:”Xavi heeft alles in zich om door te groeien tot een belangrijke speler voor PSV. Het pad daar naartoe wil hij graag met ons bewandelen”

Simons heeft een aanbieding van Paris Saint Germain om zijn aflopende contract te verlengen afgewezen, de 19 jarige heeft de keuze gemaakt voor een sportief traject bij PSV.

Simons zal tot 2027 in het shirt van PSV te bewonderen zijn.

Culturu.TV 2 jaar terug een interview met Xavi Simons gehad, toen in Nederland, uitkomend voor Oranje U17.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportXavi Simons vierde aanwinst voor PSV