dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
0
(0)

Xavi Simons drukt nu al zijn stempel bij RB Leipzig

lees ook ...

Doelman Ivan Provedel kopt gelijkmaker Lazio erin

In de Championsleague wedstrijd van dinsdagmiddag  tussen Atletico Madrid en Lazio Roma was het de doelverdediger van Lazio Roma die alle aandacht naar zich toetrok toen in de laatste minuut van de we...

De Nederlandse international met een surinaams roots Xavi Simons drukt nu al zijn stempel in de Duitse competitie bij zijn nieuwe club RB Leipzig waar hij in de afgelopen vier wedstrijden zeven betrokken is geweest bij de doelpunten van zijn club.

Xavi Simons is aan een geweldig seizoen begonnen bij RB Leipzig. De Nederlandse international wordt gehuurd van PSG. Doordat Xavi Simons in zijn eerste vier wedstrijden zeven keer betrokken was bij een doelpunt van zijn club evenaart hij het record van Erling Haaland en Paco Alcacer.

In de eerste vier wedstrijden van RB Leipzig scoorde hij al drie keer en gaf 4 assists.  Zondag was hij weer het middelpunt van de belangstelling, want tegen Augsburg scoorde hij 1 keer en gaf ook nog een assist in de 3-0 overwinning van Leipzig. Ook tegen Union Berlin scoorde hij en gaf hij een assist. Tegen Stuutgart scoorde hij ook en gaf een assist. Alleen in de wedstrijd  tegen Bayern Levekusen kwam hij niet tot scoren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportXavi Simons drukt nu al zijn stempel bij RB Leipzig