woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Xavi Hernandez officieel geen trainer meer van FC Barcelona

lees ook ...

Jasper Cillessen kiest opnieuw voor avontuur in Spanje

De 35-jarige doelverdediger Jasper Cillessen kiest na twee jaar weer voor een avontuur in Spanje en zal nu uitkomen voor de Spaanse club Las Palmas. Japser, stapte maandag in het vliegtuig rich...

De 59-jarige Duitse trainer Hansi Flick wordt de komende week voorgesteld als de nieuwe coach van FC Barcelona en tekent een contract van een jaar met de club met een optie tot verlenging.

Flick zit zonder werkgever na zijn vertrek als bondscoach van Duitsland vorig jaar september. Afgelopen woensdag heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Technisch – Direkteur bij Barcelona en Hansi Flick in Engeland-London. Eerder was bekend daqt Xavi Hernandez zijn contract alsnog zou uitdienen bij Barcelona, maar gezien zijn uitspraken tijdens een meeting met de Spaanse pers over de financiele situatie van de club en dat was voor ClubPresident Laporta een beetje teveel en nam het besluit toch niet verder met Xavi verder tegaan.

Vrijdagochtend tijdens de training van FC Barcelona in aanwezigheid van Technisch – Direkteur Deco, Bojan, Rafa Yuste en clubpresident Joan Laporta en de spelers en technische staf is aan Xavi Hernandez officieel door gegeven dat zondag hij voor de laatste keer op de trainersbank zal zitten bij FC Barcelona.Maandag wordt er nog op een geschikte manier afscheid genomen van Xavi en de rest van de technische staf.Barcelona won dit seizoen geen enkele prijs, niet de La Liga, geen Spaanse beker, geen Spaanse supercup en werd in de kwartfinale van de Championsleague uitgschakeld door PSG.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportXavi Hernandez officieel geen trainer meer van FC Barcelona