woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

” Xavi Hernandez nieuwe trainer Ajax” zo klinkt het in Spanje

lees ook ...

Arne Slot opvolger Jurgen Klopp bij Liverpool

De Engelse club Liverpool die opzoek is naar een opvolger voor de vertrekkende coach Jurgen Klopp heeft zich woensdagochtend officieel aangemeld bij Feyenoord voor trainer Arne Slot. Liverpool ...

De huidige trainer van de Spaanse kampioen Barcelona Xavi Hernandez zou volgens de Spaanse kranten gewild zijn door Ajax om hun nieuwe trainer te worden.

Xavi Hernandez, die eerder dit jaar maakte bekend te zullen stoppen bij Barcelona staat plotseling hoog op de lijst van Ajax volgens de spaanse kranten om John Van ‘t Schip te vervangen. Van ‘t Schip stopt aan het eind van het seizoen als trainer van Ajax. Xavi Hernandez zou vanwege zijn hart voor jonge spelers goed passen bij Ajax.Intussen zijn er ook nog  andere namen genoemd zoals Frank de Boer, Pascal Jansen, Dick Schreuder en Joseph Oostling. Patrick Kluivert heeft in een sportprogramma aangegeven graag zijn oude ploeg te willen helpen om uit de put te komen, maar  ik heb nog niets gehoord, niemand heeft me benaderd zei Kluivert.

Bij Barcelona wordt er alles eraan gedaan om Xavi op andere gedachten te brengen. ClubPresident Juan Laporta en Technisch Direkteur hebben nog altijd hoop dat Xavi Hernandez terug zal komen op zijn besluit en zal blijven bij Barcelona.Hierbij zou Erling Haaland als lok aas gebruikt worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Xavi Hernandez nieuwe trainer Ajax" zo klinkt het in Spanje