maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

Xavi Hernandez mogelijk toch nog weg bij Barcelona

lees ook ...

Suriname Major League geslaagde Clublicentie workshop

De Surinaamse voetbalbond (SVB) organisseerde op maandag 17 juni een zeer geslaagde en drukbezochte  clublicentie workshop te Owru club. Tijdens deze workshop is er nader ingegaan op het aangep...

De verschillende sportkranten in Spanje staan er vol van dat Xavi Hernandez alsnog ontslagen  kan worden als coach bij Barcelona.

Eerder dit jaar, in de maand januari had Xavi tijdens een meeting met pers aangegeven zijn contract niet te zullen  uit zitten bij Barcelona. Twee maanden daarna komt hij terug op zijn besluit na een gesprek met de voorzitter Joan Laporta en Barca board .” Ik blijf nog een jaar bij Barcelona. Nu een paar maanden voor einde van het seizoen  is er nu weer sprake van een ontslag als trainer.

Xavi heeft een aantal zaken aangehaald tijdens de meeting met de pers na de gewonnen wedstrijd tegen Almeira. Xavi gaf aan dat het nu anders is bij Barcelona dan 25 jaar geleden. Nu kun je niet zeggen ik wil speler A of speler B. Neen de tijden zijn verandert. Nu moet je rekening houden met de financiele omstandigheden van de club.Nu kun je alleen spelers aantrekken die aan het eind van het seizoen transfer vrij zijn en daardoor zijn we niet staat om het komend seizoen mee te strijden om het kampioenschap ook zullen we niet kunnen competen  met Real Madrid die het komend seizoen Kylian Mbappe in hun gelederen zullen hebben.

Deze opmerkingen van Xavi zijn niet in goede aarde gevallen bij Juan Laporta, de clubpresident van Barcelona. De komende dagen zal wel duidelijkheid hierover moeten komen blijft Xavi of mag hij vertrekken.Barcelona zal wel een bedrag van 10 miljoen dollar moeten uitbetalen aan Xavi bij een eerder vertrek

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportXavi Hernandez mogelijk toch nog weg bij Barcelona