woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Xavi Hernandez kondigt vertrek bij Barcelona aan

lees ook ...

NBA ALL-STAR Weekend start vrijdag

Ook deze vrijdag staat het NBA All-Star weekend op schema met wat oude en nieuwe festiviteiten. Het jaarlijks terugkerend NBA All Star Weekend start dit weekend. Dit jaar wordt het gehouden in Indi...

Na de verloren thuiswedstrijd van Barcelona tegen Villareal (3-5) maakte coach Xavi Hernandez tijdens de persconferentie bekend aan het eind van het seizoen zijn contract niet te zullen verlengen  bij de Catalaanse club.

” Na 30 juni 2024 ben ik geen coach meer van FC Barcelona ” zo sprak Xavi Hernandez zaterdag tijdens de persconferentie na de verloren wedstrijd tegen Villareal in de LA Liga. Barcelona verloor in eigen huis met 3-5. “‘ Ik heb de spelers nog niet gezegd dat ik vertrek”, ze zijn nog bezig het verlies te verwerken in de kleedmaker” zei Xavi. ” Ik denk dat de situatie bij de club moet veranderen en als Culer kan ik niet accepteren hoe het nu gaat” gaf Xavi na de wedstrijd aan.

Barcelona werd vorige week nog uitgeschakeld in de kwartfinale van de Copa del Rey. Na het verlies van zaterdag heeft Barcelona een achterstand van 10 punten op Real Madrid in de LA Liga

Na de wedstrijd hebben enkele spelers hun mening gegeven over het vertrek van Xavi en het verlies tegen Villareal. Frenkie de Jong vindt dat de fout niet bij Xavi ligt maar meer bij de spelers, als we terugkomen van een 0-2 achtertand dan kan het niet zo zijn dat de tegenstander makkelijk aan doelpunten komt. ” Wij zijn hoofdschuldige niet de coach. Aanvoerder Ronald Araujo vindt ook niet dat de fout bij Xavi ligt, wanneer spelers voor het doel van de tegenstander de kansen niet weten te benuttenm is dat toch niet de schuld van de coach. Als verdedigers hun taak niet goed uitvoeren is dat toch niet de schuld van  Xavi als coach.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportXavi Hernandez kondigt vertrek bij Barcelona aan