donderdag 13 juni 2024
29.3 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
0
(0)

Xavi Hernandez beschikt over volledige fitte selectie voor kampioenswedstrijd

lees ook ...

” Ik ben best wel tevreden over het geboekte resultaat...

De Bondscoach van NATIO Suriname Stanley Menzo zei tijdens een meeting met de pers zondagochtend dat hij best wel tevreden is met de twee gewonnen wedstrijden in de kwalificatie ronde van WK2026. N...

Coach Xavi Hernandez van Barcelona beschikt over een volledige fitte selectie voor de kampioenswedstrijd zondag tegen Español in de La Liga  competitie.

Zaterdagochtend werd er nog voor het laatst getraind. Frenkie de Jong  kreeg op de training een special welcome van zijn teamgenoten omdat hij vrijdag zijn 26ste geboortedag vierde.Ook Sergio Roberto die volledig hersteld is  van zijn blessure maakte de training mee.

De Deense international  Martin  Braithwaite  die nu uitkomt voor Español en vorig seizoen transfer vrij  mocht vertrekken bij Barcelona  zegt toch wel goede tijden te hebben gehad bij Barcelona. Brathwaithe werd door Ronald Koeman bij Barcelona binnen gehaald nadat de ploeg kampte met vele blessures.Met de komst van Xavi Hernandez als coach bij Barcelona kreeg Martin Braithwaite minder speel minuten en mocht toen uitkijken naar een ander ploeg en belandde zo bij Español. Natuurlijk gun ik Barcelona het kampioenschap maar ze zullen zondag wel alles moeten geven om ons te verslaan. Español heeft de drie punten ook hard nodig omdat ze op de  een voor laatste plaats staat in de La Liga met 31 punten en zo in degradatie gevaar is.

Barcelona heeft een 14 punten voorsprong op Real Madrid en wil die behouden of zelfs uitlopen naar meer, indien Real Madrid zaterdag punten laat liggen bij Getafe. Bij winst op Español kan Barcelona alvast de Champagne glazen klaar zetten voor het vieren van het kampioenschap.In het stadion van Español zijn er zodanige voorbereidingen getroffen dat er geen clash komt tussen de supporters van Barcelona en  Español  na de wedstrijd, ongeacht de uitslag.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportXavi Hernandez beschikt over volledige fitte selectie voor kampioenswedstrijd