woensdag 17 april 2024
29 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
5
(1)

Xavi en Laporta verschillen over vertrek Depay

lees ook ...

Bayern Leverkusen voor het eerst kampioen van Duitsland

De ploeg van coach Xabi Alonso Bayern Leverkusen schreef zondagmiddag geschiedenis in de Duitse competitie door Bayern Munchen te onttronen en voor het eerst kampioen te worden van Duitsland. D...

Barcelona coach Xavi Hernandez is van oordeel dat Memphis Depay zijn contract verlengd moet worden maar het bestuur vindt van niet

Maandagochtend heeft het bestuur van Barcelona een meeting gehad met de zaakwaarnemer van Memphis Depay,onderwerp van gesprek was Depay zijn contract verlengen of niet.Vanwege de huidige financiele situatie van Barcelona gaat het bestuur voor het niet verlengen van Depay zijn contract.

Coach Xavi Hernandez heeft in duidelijke bewoordingen aan clubpresident Laporta  gezegd dat Depay zijn contract verlengd moet worden,hij is niet alleen overal inzetbaar maar van toegevoegde waarde voor de club.

Het bestuur is van oordeel dat een vertrek  van Depay ,de mogelijkheden opent om andere spelers binnen te halen.Het lastste hieromtrent is nog niet gezegd.Depay zijn contract is tot 2023.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportXavi en Laporta verschillen over vertrek Depay