zaterdag 9 december 2023
27.1 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
5
(1)

Xavi en Laporta verschillen over vertrek Depay

lees ook ...

De verkoelde relatie tussen Joao Felix en Diego Simeone

De ploeg van de Argentijnse coach Diego Simeone Atletico Madrid verloor zondagmiddag met 0-1 van Barcelona in de LA Liga terwijl de meeste ogen gericht waren op Diego Simeone en zijn ex- speler Joao F...

Barcelona coach Xavi Hernandez is van oordeel dat Memphis Depay zijn contract verlengd moet worden maar het bestuur vindt van niet

Maandagochtend heeft het bestuur van Barcelona een meeting gehad met de zaakwaarnemer van Memphis Depay,onderwerp van gesprek was Depay zijn contract verlengen of niet.Vanwege de huidige financiele situatie van Barcelona gaat het bestuur voor het niet verlengen van Depay zijn contract.

Coach Xavi Hernandez heeft in duidelijke bewoordingen aan clubpresident Laporta  gezegd dat Depay zijn contract verlengd moet worden,hij is niet alleen overal inzetbaar maar van toegevoegde waarde voor de club.

Het bestuur is van oordeel dat een vertrek  van Depay ,de mogelijkheden opent om andere spelers binnen te halen.Het lastste hieromtrent is nog niet gezegd.Depay zijn contract is tot 2023.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportXavi en Laporta verschillen over vertrek Depay