dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
5
(1)

Xavi en Laporta verschillen over vertrek Depay

lees ook ...

Pep Guardiola verlengd contract bij Manchester City

De Spaanse trainer Pep Guardiola en Manchester City hebben de samenwerking verlengd met twee jaren. Pep Guardiola zette woensdag zijn handtekening onder een twee- jarig contract bij de regerend lan...

Barcelona coach Xavi Hernandez is van oordeel dat Memphis Depay zijn contract verlengd moet worden maar het bestuur vindt van niet

Maandagochtend heeft het bestuur van Barcelona een meeting gehad met de zaakwaarnemer van Memphis Depay,onderwerp van gesprek was Depay zijn contract verlengen of niet.Vanwege de huidige financiele situatie van Barcelona gaat het bestuur voor het niet verlengen van Depay zijn contract.

Coach Xavi Hernandez heeft in duidelijke bewoordingen aan clubpresident Laporta  gezegd dat Depay zijn contract verlengd moet worden,hij is niet alleen overal inzetbaar maar van toegevoegde waarde voor de club.

Het bestuur is van oordeel dat een vertrek  van Depay ,de mogelijkheden opent om andere spelers binnen te halen.Het lastste hieromtrent is nog niet gezegd.Depay zijn contract is tot 2023.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportXavi en Laporta verschillen over vertrek Depay