woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
8.2 C
Amsterdam
0
(0)

Wolverhampton wint na 42 jaar weer op Old Trafford

lees ook ...

Heerlijke krul van Summerville bezorgt Leeds United overwinn...

Crysencio Summerville was maandagmiddag erg belangrijk voor de Engelse club Leeds United in de 4-3 overwinning op Middlesbrough FC. Door deze belangrijke overwinning van Leeds United staat de ploeg...

Met een doelpunt van Joao Moutinho verrast het team van Bruno Lage, Cristiano Ronaldo en zijn teamgenoten met een 1-0 overwinning. Old Trafford beleefde een historische dag in hun eerste wedstrijd in 2022. Maar niet voor Manchester United.

Na 42 jaar wist Wokverhampton hun rivaal thuis te verslaan en opende het nieuwe jaar op de juiste manier. Met een doelpunt van Moutinho versloeg Wolverhampton, Ronaldo en zijn teamgenoten met 1-0. Het was de eerste nederlaag van Coach Ralf Rangnick, die twee  weken geleden werd binnengehaald als de nieuwe coach van Manchester United.

De laatste overwinning van de Wolves op Old Trafford was op 8 februari 1980 in de Premier League. Sindsdien stonden de twee ploegen 13 keer tegenover elkaar in het huis van de Rode Duivels, met drie gelijke spelen, 10 overwinningen voor de reus van Manchester United totdat Watford maandag een stop bracht aan de gespeelde wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWolverhampton wint na 42 jaar weer op Old Trafford