maandag 11 december 2023
26.1 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Wolverhampton wint na 42 jaar weer op Old Trafford

lees ook ...

”We zullen ons huid duur verkopen” zegt de coach...

Landskampioen Robinhood speelt woensdagavond de return van de finale van de Concacaf Caribbean Cup2023 in het National Stadion in Jamaica tegen FC Cavaliers die ze een week geleden met 1-0 versloegen ...

Met een doelpunt van Joao Moutinho verrast het team van Bruno Lage, Cristiano Ronaldo en zijn teamgenoten met een 1-0 overwinning. Old Trafford beleefde een historische dag in hun eerste wedstrijd in 2022. Maar niet voor Manchester United.

Na 42 jaar wist Wokverhampton hun rivaal thuis te verslaan en opende het nieuwe jaar op de juiste manier. Met een doelpunt van Moutinho versloeg Wolverhampton, Ronaldo en zijn teamgenoten met 1-0. Het was de eerste nederlaag van Coach Ralf Rangnick, die twee  weken geleden werd binnengehaald als de nieuwe coach van Manchester United.

De laatste overwinning van de Wolves op Old Trafford was op 8 februari 1980 in de Premier League. Sindsdien stonden de twee ploegen 13 keer tegenover elkaar in het huis van de Rode Duivels, met drie gelijke spelen, 10 overwinningen voor de reus van Manchester United totdat Watford maandag een stop bracht aan de gespeelde wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWolverhampton wint na 42 jaar weer op Old Trafford