dinsdag 7 februari 2023
28.1 C
Paramaribo
2.5 C
Amsterdam
0
(0)

WK2022UPDATE: Uitslag zorgt voor bittere smaak voor afscheid Van Gaal

lees ook ...

Koploper Barcelona vergroot gat met Real Madrid naar 8 punte...

De koploper in de LA Liga Barcelona heeft na de overwinning op Sevilla zondagmiddag de achterstand vergoot met 8 punten op aartrivaal Real Madrid. Barcelona zette haar  overwinningsroes zondagmiddag v...

De uitschakeling van het Nederlandselftal in de kwartfinale van WK2022 in Qatar laat een bittere smaak achter voor de vertrekkende bondscoach Louis van Gaal.

Een jaar lang oefenen op het nemen van penalty’s en dat wat wordt uiteindelijk onze nekslag in de kwartfinale zei bondscoach Louis van Gaal vrijdagmiddag na de uitschakeling tegen Argentinie.Met de uitschakeling van Nederland is ook een eind gekomen aan het 2de tijdperk van Louis van Gaal, die toch wel van overtuigd was dat Nederland een kans had om de wereldbeker mee te nemen naar Nederland.Het waren 16 maanden om van prachtig voetbal te genieten, maar dan gaat de kaars op 9 december in Qatar uit.Hij kreeg nog een prachtig compliment van een journalist uit Senegal en die krijgt terecht ook een warme brasa van Louis van Gaal na de persconferentie.

Van Gaal gooide al zijn troefs in de wedstrijd tegen Argentinie, zelfs Luuk de Jong kreeg wat speelminuten en ja de spaanse arbiter Mateu Lahoz die show even wilde stelen met het geven van meer dan 10 gele kaarten in de wedstrijd, de twee prachtige doelpunten van Weghorst, maar dan weer de eerste penalty’s die niet worden benut, Argentinie mist er ook eentje,maar de laatste ingeschoten penalty van Argentinie luidt gelijk het einde tijdperk Van Gaal in en daarmee wordt ook de deur open gegooid voor de nieuwe bondscoach Ronald Koeman.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022UPDATE: Uitslag zorgt voor bittere smaak voor afscheid Van Gaal