dinsdag 23 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

WK2022UPDATE: Organisatie WKQatar zet extra vliegtuigen in

lees ook ...

Blessure Frenkie de Jong valt mee

De 26-jarige speler van FC Barcelona en Nederlandsinternational Frenkie de Jong raakte zondag in de eerste helft van de wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona geblesseerd aan zijn enkel en verliet ...

De organisatie van het WK in Qatar heeft gemeend extra vliegtuigen in te zetten om de Marokkanen de gelegenheid te geven om de halve finale wedstrijd tussen Marokko en Frankrijk bij te kunnen wonen.

Nu Marokko als eerste afrikaansland de halve finale heeft bereikt van het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar is het te verwachten dat vele Marokaanse supporters erop gebrand zijn de halve finale wedstrijd van hun land te willen bijwonen, heeft de organisatie in Qatar gemeend dinsdag en woensdag extra vluchten in te zetten.Marokko speelt woensdag de halve finale van het WK tegen titelverdediger Frankrijk. Marokko schreef totnutoe geschiedenis door Spanje en Portugal uit te schakelen en als eerste Afrikaansland zich te plaatsen voor een halve finale op een World Cup.Er worden 30 extra vluchten ingezet om de Marokanen te brengen naar Qatar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022UPDATE: Organisatie WKQatar zet extra vliegtuigen in