donderdag 22 februari 2024
31.6 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
0
(0)

WK2022UPDATE: Organisatie WKQatar zet extra vliegtuigen in

lees ook ...

NBA ALL-STAR Weekend start vrijdag

Ook deze vrijdag staat het NBA All-Star weekend op schema met wat oude en nieuwe festiviteiten. Het jaarlijks terugkerend NBA All Star Weekend start dit weekend. Dit jaar wordt het gehouden in Indi...

De organisatie van het WK in Qatar heeft gemeend extra vliegtuigen in te zetten om de Marokkanen de gelegenheid te geven om de halve finale wedstrijd tussen Marokko en Frankrijk bij te kunnen wonen.

Nu Marokko als eerste afrikaansland de halve finale heeft bereikt van het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar is het te verwachten dat vele Marokaanse supporters erop gebrand zijn de halve finale wedstrijd van hun land te willen bijwonen, heeft de organisatie in Qatar gemeend dinsdag en woensdag extra vluchten in te zetten.Marokko speelt woensdag de halve finale van het WK tegen titelverdediger Frankrijk. Marokko schreef totnutoe geschiedenis door Spanje en Portugal uit te schakelen en als eerste Afrikaansland zich te plaatsen voor een halve finale op een World Cup.Er worden 30 extra vluchten ingezet om de Marokanen te brengen naar Qatar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022UPDATE: Organisatie WKQatar zet extra vliegtuigen in