woensdag 21 februari 2024
31 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

WK2022UPDATE: Neymar organiseert een party om WK2022 te vergeten

lees ook ...

Zinedine Zidane mogelijke opvolger Thomas Tuchel bij Bayern ...

De Franse coach Zinedine Zidane wordt genoemd als de mogelijke opvolger van Thomas Tuchel de huidige coach van Bayern Munchen nadat de ploeg drie wedstrijden op rij verloor. Zondag verloor de ploeg...

De Braziliaanse sterspeler Neymar Jr. organiseerde na aankomst in Brazilie een tweedaagse party om zo de uitschakeling van zijn land van zich af te zetten.

Brazilie werd in de penatyserie in de kwartfinale uitschakeld door Kroatie, die zelfs dinsdagmiddag in de halve finale van het veld werd geveegd door Lionel Messi en zijn teamgenoten bij Argentinie, het werd het liefst 3-0 voor Argentinie. Nadat Neymar Jr. zondag in Brazilie terug was, orgainseerde hij samen met zijn zus, vrienden en een aantal leuke vrouwen een geweldige party van 2 dagen, waarbij er gedanst, gedronken en veel lol werd geschopt, ook Anthony, medespeler van Neymar in het Braziliaans elftl was aanwezig.

Geen vliegtickets meer bij Argentijnse reisbureau’s na de wedstrijd Argentinie vs Kroatie

Nadat Argentinie de halve finale wedstrijd met 3-0 had gewonnen van Kroatie strormden de mensen de Argentijnse reisbureau’s binnen om alsnog een ticket te bemachtigen voor de finale van zondag aanstaande.  Binnen een halfuur waren alle reisbureau’s in Argentinie dicht, geen tickets meer voor de finale van aanstaande zondag. De tickets werden voor een maatschappelijke prijs verkocht.Argentinie speelt zondag de dinale tegen de winnaar vanMorokko vs Frankrijk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022UPDATE: Neymar organiseert een party om WK2022 te vergeten