dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

WK2022UPDATE: Lionel Messi zet Argentinie weer op koers

lees ook ...

Gelijkspel in eerste Suriname Major League

In een goed bezette Dr. Ir. Franklin Essed stadion hebben  Robinhood en Transvaal het op een 1-1 gelijkspel gehouden in de openingswedstrijd van de Suriname Major League Soccer. De Suriname Maj...

De 35-jarige Lionel Messi zette met een fantastisch doelpunt zijn land weer op koers na de verrassende nederlaag tegen Saoedi Arabie door ervoor te zorgen dat zijn land met 2-0 wint van Mexico.

Argentinie heeft zaterdagmiddag in een waar voetbalgevecht afgerekend met Mexico.Lionel Messi kroont zich in het spektakelstuk tot matchwinner, door zijn land over het dode punt heen te helpen.Was de ruststand nog0-0, maar in de 2de helft begrepen de argentijnen dat alleen een overwinning hun nog in de race kon houden voor plaatsing naar de achtste finale. Coach Lionel Scaloni had wat wijzigingen gebracht in de opstelling van Argentinie, waarbij Lisandro Martinez aan de aftrap begon.Na tien minuten spelen in de 1ste helft kreeg Mexico de eerste kans, maar hun vrije trap belandde tegen de deklat.Het werd een 0-0 ruststand.

In de 2de helft pakte Argentinie de zaken anders aan en het was sterspeler Lionel Messi die goed werd aangespeeld door Di Maria en beheerst inschoot en zo Argentinie op 1-0 bracht. Mexico was door dit doepunt even de klutskwijt en dat is ze duur komen te staan want niet lang daarna kwam Argentinie op 2-0 door de jonge invaller Enzo Fernandez en zorgde ervoor dat Argentinie de wedstrijd winnend afsloot.Woensdag speelt Argentinie de laatste groepswedstrijd tegen Polen, die eerder op de dag met 2-0 won van Saoedi Arabie.Argentinie heeft tegen Polen weer een overwinning nodig om zich te plaatsen voor de achtste finales.

 

KYLAN MBAPPE STOOT TITELVERDEDIGER FRANKRIJK NAAR DE ACHTSTE FINALES.

Met zijn twee belangrijke doelpunten heeft PSG aanvaller Kylan Mbappe ervoor gezorgd dat titelverdediger Frankrijk zonder kopzorgen zich heeft weten te plaatsen voor de achtste finales. Frankrijk won met 2-1 van het sterk geachte Denemarken, die ook in de wedstrijd tegen Frankrijk zich niet gemakkelijk gewonnen gaf.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022UPDATE: Lionel Messi zet Argentinie weer op koers