dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

WK2022UPDATE: Gonzalo Ramos scoort eerste hattrick in Qatar

lees ook ...

PSV haalt niet meer dan gelijkspel tegen Dortmund

De Nederlandse club PSV heeft in Einhoven in het Philipps stadion niet verder kunnen brengen dan een 1-1 gelijkspel tegen de Duitse club Borussia Dortmund in de achtste finale van de Championsleague. ...

De 21- jarige Gonzalo Ramos die als vervanger van Cristiano Ronaldo startte in de wedstrijd tussen Portugal en Zwitserland scoorde gelijk een hattrick in de 6-1 overwinning van Portugal.

Tot verbazing van velen startte Portugal, de wedstrijd in de 8ste finale tegen Zwitserland zonder Cristiano Ronaldo in de basis, maar zijn vervanger Gonzalo Ramos stelde niet teleur en speelde een fantastiche wedstrijd en deed Ronaldo even vergeten.Ramos scoorde als jongste Portugees gelijk een hattrick in de wedstrijd tegen Zwitserland.Overigens is het de 1ste hattrick in het tournooi.Zwitserland bleek van het begin van de wedstrijd geen partij te zijn voor Portugal. Portugal startte de wedstrijd sterk aanvallend en dat heeft zijn vruchten afgeworpen  in de wedstrijd. De 39- jarige Pepe, aanvoerder tegen Zwitserland, pakte ook een doelpunt in de 6-1 overwinning, ook invaller Rafael Leao scoorde zijn 2de doelpunt in het tournooi, hij scoorde eerder tegen Ghana.

Maar de man of the match was ongetwijfelt de spits van Benfica  Gonzalo Ramos. Manuel Akanji scoorde nog de tegen treffer voor Zwitserland. Cristiano Ronaldo mocht van coach Fernando Santos, de laatste 15 minuten nog meedoen. Portugal speelt zaterdag in de kwartfinale tegen Marokko, die eerder op de dag Spanje uitschakelde.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022UPDATE: Gonzalo Ramos scoort eerste hattrick in Qatar