zaterdag 20 april 2024
30 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
1
(2)

WK2022UPDATE: FIFA start onderzoek naar wangedrag spelers Nederland en Argentinie

lees ook ...

UFC300 Alex Pereira blijft kampioen in de licht-zwaargewicht...

In het main event stond zaterdagavond op schema de eerste titelverdediging in het licht- zwaargewicht van Alex Pereira tegen Jamahal Hill die door eerst genoemde werd gewonnen. Beide vechters s...

De Wereldvoetbalbond FIFA is een tuchtprocedure gestart tegen de Argentijnse en Nederlandse voetbalbond dit naar aanleiding van het wangedrag van spelers in de kwartfinale wedstrijd tussen Argentinie en Nederland.

De Argentijnen worden beschuldigd van het schenden van artikel 12, dat gaat over wangedrag van spelers en coaches, ook wordt onderzocht of zij artikel 16 hebben overtreden, dat de orde en veiligheid bij wedstrijden gegarandeerd moet zijn.In het geval van Nederland gaat het alleen om mogelijk wangedrag van spelers en of coaches.Arbiter Antonio Mateau Lahoz wordt door beide kampen bekritiseerd voor zijn zwak optreden in de wedstrijd, waar hij soms teveel toeliet en daardoor ook 18 keer de gele kaart tevoorschijn moest halen en waarvan twee keer voor de verdediger van Nederland Dumfries.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022UPDATE: FIFA start onderzoek naar wangedrag spelers Nederland en Argentinie