maandag 6 februari 2023
26.1 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
1
(2)

WK2022UPDATE: FIFA start onderzoek naar wangedrag spelers Nederland en Argentinie

lees ook ...

Feyenoord gelijk in laatste minuten tegen PSV

De wedstrijd Feyenoord vs PSV  werd vandaag in de Kuip Rotterdam gespeeld om 14.30. Een heuse kraker deze dag. Een duel tussen de koploper en de nummer drie van de Eredivisie.  De verwachtingen van...

De Wereldvoetbalbond FIFA is een tuchtprocedure gestart tegen de Argentijnse en Nederlandse voetbalbond dit naar aanleiding van het wangedrag van spelers in de kwartfinale wedstrijd tussen Argentinie en Nederland.

De Argentijnen worden beschuldigd van het schenden van artikel 12, dat gaat over wangedrag van spelers en coaches, ook wordt onderzocht of zij artikel 16 hebben overtreden, dat de orde en veiligheid bij wedstrijden gegarandeerd moet zijn.In het geval van Nederland gaat het alleen om mogelijk wangedrag van spelers en of coaches.Arbiter Antonio Mateau Lahoz wordt door beide kampen bekritiseerd voor zijn zwak optreden in de wedstrijd, waar hij soms teveel toeliet en daardoor ook 18 keer de gele kaart tevoorschijn moest halen en waarvan twee keer voor de verdediger van Nederland Dumfries.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022UPDATE: FIFA start onderzoek naar wangedrag spelers Nederland en Argentinie