zaterdag 13 april 2024
26.7 C
Paramaribo
15 C
Amsterdam
0
(0)

WK2022UPDATE: FA beslist Southgate blijft coach van Engeland

lees ook ...

American Footballspeler O.J. Simpson overleden

De 76-jarige voormalig American Footballspeler O. J. Simpson is woensdag aan kanker overleden. O.J.Simpson heeft in zijn actieve sportcarriere gespeeld voor de Buffalo Bills en de San Francisco...

De Engelse voetbalbond FA heeft de knoop doorgehakt en aangegeven dat ondanks de uitschakeling van Engeland in Qatar Gareth Southgate blijft aanzitten als coach van de Engelse selectie.

De 52-jarige Gareth Southgate blijft tot het Europees Kampioenschap van 2024 aan las bondscaoch va Engeland.Southgate is sinds 2016 verbonden als bondscoach van Engeland en haalde in 2018 de halve finale van het WK en in 2020 haalde hij ondanks veel kritiek de finale van het EK.Tijdens het WK2022 in Qatar werd Engeland in de kwartfinale uitgeschakeld door Frankrijk.De Engelse voetbalbond FA twijfelde vooral na de verloren wedstrijd tegen Frankrijk als men wel door zou gaan met Southgate als bondscoach, maar uiteindelijk werd er toch het besluit genomen om nog even door tegaan met hem.

HAKIMI BIEDT ALSNOG ZIJN EXCUSSES AAN FIFA PRESIDENT INFANTINO.

De Marokkaanse rechtsback Hakimi heeft zaterdag na de verloren Troostfinale tegen Croatie alsnog zijn excusses aangeboden aan de FIFA President Gianni Infantino voor zijn wangedrag na de wedstrijd.Hakimi die van mening was dat zijn land ten onrechte een vrije trap was onthouden, reageerde zijn frustatie af op de FIFA baas.Ondanks dat ik spijt hebt betuigt moet de zaak niet worden opgebalzen vindt Hakimi.

‘ HET INTERESSEERT ME NIET” woorden van Karim  Benzema op Instagram.

Geruchten als zou Karim Benzema alsnog afreizen naar Qatar om in de finale voor Frankrijk uit te komen tegen Argentinie werden door dereactie Benzema op instagram de grond ingeboord met de woorden het interessert me niet. Benzema die eerder het tournooi moest verlaten vanwege een blessure en toch nog optijd hersteld is, werd niet meer door de medische staf van Frankrijk gevraagd wat de status is van zijn blessure en dat schoot in de verkeerde keelgat bij Benzema,  die wel in een vriendelijke wedstrijd voor Real Madrid uit kwam. Benzema werd niet uit de selectie gehaald en er was ook geen vervanger voor hem opgeroepen. Tijdens de persconferentie van zaterdag werd nog de vraag gesteld aan Dembele, hoe het staat met Benzema en zijn reactie was van Ik denk dat hij nog geblesseerd is.Volgens ingewijden blijkt er heel wat mis te zijn in de kleedmaker bij Frankrijk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022UPDATE: FA beslist Southgate blijft coach van Engeland