8.9 C
0
(0)

WK2022UPDATE: Costa Rica hersteld zich tegen Japan

De Golden State Warriors lopen mogelijk de NBA play-offs dit seizoen mis na de nederlaag zondagavond tegen de Minnesota Timberwolves die met 114-110 te sterk waren voor de Golden State Warriors. He...

De selectie van Costa Rica heeft zich goed weten te herstellen van de 0-7 nederlaag een paar dagen geleden tegen Spanje en wint in de tweede wedstrijd van Japan met 1-0

Wat een verschil in het spel van Japan tegen Costa Rica, niets van het prachtig spel van de Japanners die ze lieten zien tegen Duitsland, integendeel was het Costa Rica die in deze wedstrijd de lakens uitdeelden.Bij Costa Rica begon Bryan Ruiz weer als wisselspeler.De eerste helft had weinig spanning in, waardoor beide ploegen ook de rust ingingen met een 0-0 ruststand.

In de 2de helft zagen we een beter spelend Costa Rica, die duidelijk opzoek was naar een doelpunt en die ook kwam en wel in de 80ste minuut was het Keysher Fuller die doelman Shuichi Gonda vanuit afstand verraste met een prachtig genomen schot, waarop Gonda geen antwoord op had en zo werd het 1-0 voor Costa Rica. Japan probeerde na dit doelpunt iets te doen, maar het mocht niet baten, Costa Rica gaf de 1-0 voorsprong niet meer uit handen en wint verdient met 1-0 van Japan.Door de overwinning van Costa Rica is alles weer mogelijk voor Duitsland die het later op de dag opneemt tegen Spanje.

HomeSportWK2022UPDATE: Costa Rica hersteld zich tegen Japan