dinsdag 7 februari 2023
28.1 C
Paramaribo
2.5 C
Amsterdam
5
(1)

WK2022 UPDATE:Portugal naar 8ste Finale

lees ook ...

Sergino Dest niet in Champions league selectie AC Milan

De Amerikaanse international Sergino Dest zal niet door zijn huidige werkgever AC Milan worden ingeschreven  voor het restant van dit Champions league- seizoen en dit vanwege zijn minder goede prestat...

Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes zorgden maandagmiddag ervoor dat Portugal zich plaatst voor de achtste finales doordat Portugal met 2-0 wint  van Uruguay.

Uruguay speelde een inspiratieloze wedstrijd tegen de selectie van Portugal, er was totaal geen vechtloos bij de ploeg uit Zuid- Amerika Uruguay, zelfs het invallen van Luiz Suarez in de 2de helft bracht geen enkel verandering in hun spel. In de laatste minuten van de wedstrijd kregen Suarez, Nunes nog enkele goede kansen om het net te vinden, helaas werden de weinige kansen niet benut. De 1ste helft ging in met een 0-0 ruststand.

In de 2de helft nam Portugal de wedstrijd helemaal over , Jao Felix ,Bruno Fernandes en Cristiano Ronaldo kregen genoeg kansen om Portugal aan een voorsprong te helpen. Een voorgetrokken bal van Bruno Fernandes werd vrij laat in de wedstrijd in het doel gekopt door Cristiano Ronaldo en dat bracht Portugal op een 1-0 voorsprong.Bruno Fernandes, de beste speler bij Portugal maandagmiddag kreeg lon naar hard werken en met een prachtig genomen penalty bracht hij Portugal op een 2-0 voorsprong.Ronaldo was inmiddels gewisseld , waardoor Fernandes de penalty voor zijn rekening nam. Fernandes kreeg daarna nog een aantal kansen om de voorsprong te vergroten maar wist de opgelegde kansen niet te benutten. Met deze overwinning heeft Portugal zich naast Frankrijk en Brazilie zich ook geplaatst voor de 8ste finales.In deze poule zullen Ghana, Uruguay en Zuid Korea gaan strijden om de 2de plek in de poule.Ghana won eerder op de dag met 3-2 van Zuid- korea.

CASEMIRO  ZORGT VOOR VREUGDE BIJ BRAZLIE.

De middenvelder van Brazilie en Manchester United zorgt met een prachtig schot ervoor dat Brazilie zich plaatst voor de achtste finales in Qatar. Kort daarvoor werd nog een doelpunt  van Vini Jr afgekeurd vanwege buitenspel.Brazilie moest het in deze wedstrijd doen zonder hun sterspeler Neymar en verdediger Danilo. Ondanks de goede vervangers, was het gemis van Neymar toch voelbaar bij de selectie van Brazilie.Brazilie wint middels een prachtig doelpunt van Casemiro met 1-0 van Zwitserland.Brazilie  speelt de laatste wedstrijd in de Poule tegen Kameroen, die eerder op de dag in een spannende wedstrijd en een wedstrijd vol doelpunten 3-3 gelijk speelde tegen Servie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022 UPDATE:Portugal naar 8ste Finale