donderdag 28 maart 2024
26 C
Paramaribo
8.4 C
Amsterdam
0
(0)

WK2022 UPDATE:COACH MEXICO BEDANKT

lees ook ...

Oranje stelt laat in tweede helft winst veilig

In de Amsterdam Arena werd de wedstrijd Nederland vs Schotland gespeeld. Een oefenwedstrijd ter voorbereiding voor EK 2024 welke wordrt gespeeld van 14 juni tot 14 juli 2024 in Duitsland. Jeremie F...

De Mexicaanse bondscoach Gerardo Martino heeft na de uitschakeling van Mexico in de groepsronde van WK2022 zijn afscheid aangekondigd.

”Mijn contract is met het laatste fluitsignaal afgelopen ” zei Martino gelijk na de wedstrijd tegen Saudi Arabie, die mexico met 2-1 won maar net niet genoeg om de volgende ronde te halen.Meer hoeft er niet gedaan te worden gaf de teleurgestelde 60- jarige argentijn aan.Mexico werd op basis van het doelsaldo 3de achter Argentinie en Polen.Nadat Mexico op 7 eindrondes op rij in de 8ste finales was gestrand is het de 1ste uitschakeling in de groepsfase sinds 1978.De Mexicaanse voetbalbond had Martino een contract verlenging aangeboden tot het WK2026 maar hij sloeg het bod af.In 2019 nam Martino, de leiding over bij Mexico en won gelijk de Gold Cup.

LUIZ SUAREZ WEIGERT EXCUSES AAN TE BIEDEN VOOR HANDSBAL IN 2010.

De 35-jarige Luiz Suarez blijft bij zijn standpunt en gaa niet verontschuldigen voor het controversiele handsbalincident dat Ghana een plaats in de halve finale van het WK2010 ontnam, dit zei hij op de persconferentie nadat hem was voorgehouden dat hij in Ghana als een “duivel” wordt beschouwd.Uruguay speelt vrijdag tegen Ghana.Suarez  werd in de kwartfinale in 2010 in Zuid Afrika met rood van het veld gestuurd nadat hij in de laatste minuut van de blessuretijd een kopbal van Dominici Adiyiah met zijn handen tegen hield.Ghana verloor daarna de penalty serie en Uruguay ging naar de halvefinale van 2010.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022 UPDATE:COACH MEXICO BEDANKT