zondag 21 april 2024
27.2 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

WK2022 Update: We weten hoe Mbappe te stoppen zegt coach Engeland

lees ook ...

NBA Toch nog een plaats voor de Lakers in de Play-offs

De 39-jarige sterspeler van de LA Lakers Lebron James had dinsdagavond met zijn 23 punten een belangrijk aandeel in de 110-106 overwinning op de New Orleans Pelicans. Door de 110-106 overwinnin...

Engeland speelt zaterdagmiddag in de kwartfinale van WK2022 in Qatar tegen Frankrijk en de coach van Engeland Gareth Southgate heeft aangegeven dat er al een plan klaar ligt hoe Kylan Mbappe het scoren te verhinderen.

De bondscoach van Engeland is al twee jaar bezig met de selectie en ziet in Kyle Walker, de rechtsback als de geschikte speler om Kylan Mbappe af te stoppen in de wedstrijd.Mbappe scoorde totnutoe al 5 keer voor Frankrijk in Qatar.Ik denk dat we Mbappe moeten bestrijden door iemand die ook die individuele klasse heeft tegenover hem te zetten zegt de Engelse coach en we zien ook dat zijn minder sterke kant is het mee verdedigen en daarvan gaan we veel gebruik van maken en daardoor raakt hij ook makkelijker uit zijn spel ritme.De vraag is als het inderdaad zal lukken aan Walker om dat te doen.

GOED NIEUWS UIT DE ZIEKENBOEG VOOR ARGENTINIE

Angel Di Maria is optijd fit verklaard voor de wedstrijd van vrijdagmiddag tussen Argentinie en Nederland in de kwartfinale.De vleugelaanvaller van Argentinie en Juventus trainde woensdagohten voor het eerst weer volledig met de groep.Di Maria miste de 8ste finale tegen Australie vanwege een dijbeen blessure.Het is wel vrijwel zeker dat ondanks hij fit verklaard is, hij niet een volledige wedstrijd kan spelen.Er is daarom op de training Angel Correa getest als linksbuiten.Verder zijn er nog twijfels over het meespelen van Papu Gomez en Rodrigo de Paul.

Cristiano Ronaldo traint niet mee met de wisselspelers.

De 37-jarige Cristiano Ronaldo heeft woensdagochtend niet mee getraind met de groep van wisselspelers, die zich op het veld moesten begeven. Ronaldo heeft op zijn eigen manier getraind.De basisspelers mochten in de gym achterblijven om wat extra trainingen te doen en viel niet in goede aarde bij Ronaldo, die zichzelf nog steeds acht als een basisspeler van de Nationale selectie van Portugal. Ronaldo liep ook na de 6-1 overwinning van Portugal op Zwitserland eerder van het veld en deed niet mee met de feestvreugde van de andere spelers. Intussen heeft ook de zus van Ronaldo , hem opgeroepen het kamp van Portugal te verlaten om meerdere vernederingen te voorkomen. Ook zijn vrouw liet wat van zich horen en gaf aan het erg te vinden de beste speler van de wereld niet te kunnen bewonderen. Ik bid dat God de ogen van de coach goed open doet voordat het telaat is.Portugal heeft Ronaldo nodig.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022 Update: We weten hoe Mbappe te stoppen zegt coach Engeland