(0)

WK2022 UPDATE: Nederland verloor nog nooit eerste wedstrijd op een WK

”Championsleague is gemaakt voor Real Madrid” sc...

De Spaanse kranten stonden er donderdag vol van over de uitschakeling van Manchester City door de ploeg van Real Madrid in de kwartfinale van de Championsleague. " Real Madrid sterft nooit, Champio...

De eerste wedstrijd is altijd de belangrijkste wedstrijd zei de bondscoach van Nederland Louis Van Gaal zondag tijdens een persconferentie.

De eerste wedstrijd is de wedstrijd die de toon kan zetten voor het vervolg van het toernooi.In 2018 waren we niet aanwezig, maar in 2014 speelden we tegen Spanje en zette een 0-1 achterstand om in een 5-1 overwinning.In 2010 won Nederland alle wedstrijden , behalve de finale die verlren werd tegen Spanje.De laatste keer dat Nederland niet wist te scoren in een openingswedstrijd was in 1998 in Frankrijk en wel tegen Belgie werd het 0-0

Andries Noppert –  Toch door Van Gaal gekozen als eerste doelman van Nederland tijdens het WK in Qatar.Een jaar geleden hield Andries Noppert de bank warm in een lege Adelaarshorst tegen FC Groningen en nu 365 dagen later is hij de eerste doelverdediger van het Nederlands elftal in Qatar.Wat in principe begon als een grpa is nu werkelijkheid geworden. Maandag tijdens Nederland vs Senegsl maakt Noppert zijn WK debuut.

Hotels Doha voor 15 minuten dicht vanwege bommelding.

De Hotels in Doha werden zondagmiddag voor ongeveer 15 minuten op slot gedaan, alle gasten en personeel moesten de hotels uit, opdat de veiligheidsdienst in Qatar melding had gehad over het mogelijk plaatsen van bommen in de hotels in Doha. Gelukkig mochten de gasten en personeel na ongeveer 15 tot 20 minuten weer het hotel in.Heel opvallend was dat dit gebeurde kort voor aankomst van de selectie Ghana in Doha.Als de aankomst van de selectie van Ghana iets te maken had met de bommelding was niet duidelijk.