dinsdag 7 februari 2023
26.3 C
Paramaribo
0.3 C
Amsterdam
0
(0)

WK2022 UPDATE: Matig spelend Nederland speelt gelijk tegen Ecuador

lees ook ...

Lebron James heeft de kans opnieuw geschiedenis te schrijven...

De 38-jarige sterbasketballer van de Los Angeles Lakers Lebron James kan dinsdagavond in de NBA wedstrijd tegen Oklahoma City Thunder geschiedenis schrijven door het record van Kareem Abdul Jabbar als...

Een teleurstellend Nederlands elftal pakt alsnog een punt in de 2de groepswedstrijd tegen het Zuid- Amerikaanse Ecuador met een 1-1 gelijkspel.

Integenstelling tot de 1ste wedstrijd in de groepsfase  stelde het Nederlandselftal erg teleur ondanks het vroeg doelpunt van Cody Gakpo in de wedstrijd, totnutoe het snelste doelpunt in dit tournooi.Bondscoach Louis  Van Gaal had zoals hij aangaf op de persconferentie dat hij aan de hand van de speelwijze van Ecuador enkele wijzigingen zou plegen in het team. Helaas hebben deze wijzigingen geen positief impact gehad want Nederland speelde 1-1 gelijk.Een doelpunt van Ecuador werd nog vanwege buitenspel afgekeurd. Toch zou Ecuador via haar sterspeler Valencia de gelijkmaker intikken.Ondanks het de inbreng ban Depay en Berghuis veranderde niets aan het spel van Nederland.Nederland moet de laatste wedstrijd tegen Qatar, die door het gelijkspel van Nederland het eerste land is die is uitgeschakeld in het tournooi, weten te winnen van Qatar, omdat Senegal nog een kleine kans maakt zich te plaatsen voor de achtste finale.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022 UPDATE: Matig spelend Nederland speelt gelijk tegen Ecuador