0
(0)

WK2022 UPDATE: Japan stunt tegen Duitsland

Miami Heat en New Orleans Pelicans hebben zich vrijdagavond als teams geplaatst voor de Play-offs in de NBA. In de voorronde, de play-in, schakelde Miami Heat de Chicago Bulls uit. New Orleans ...

De nationale voetbalselectie van Japan heeft voor de tweede stunt gezorgd in Qatar en won met 2-1 van het sterk geachte Duitsland

Alhoewel Duitsland een balbezit had van 65% tegenover Japan 35% hebben de Duitsers de wedstrijd niet winnend weten af te sluiten. Duitsland ging de rust in met een 1-0 voorsprong, maar kon die niet tot het einde behouden.In de 33 ste minuut van de 1ste helftwas het Ilkay Gundogan die Duitsland middels een penalty op een 1-0 voorsprong bracht. In de 45ste minuut van de 1ste helft  werd het 2de doelpunt van Duitsland vanwege buitenspel afgekeurd. In de 2de helft zagen we een beter gemotiveerde  spelend Japan en in de 75 ste geheel tegen de verwachtingen in , kwam de gelijkmaker van Japan en in de 83ste minuut werd het zelfs 2-1 voor Japan , na een prachtig doelpunt van Takuma Asano en ondanks 7 minuten extra aan speel tijd komt Duitsland niet meer aan scoren toe en wint Japan hun 1ste WK wedstrijd met 2-1 van Duitsland.

Saoedi Arabie verrastte Argentinie,  Japan stunt tegen Duitsland.  Zal Costa Rica later op de dag ook kunnen stunten tegen Spanje  en Servie donderdag tegen Brazilie. Wat staat ons nog meer aan verrassingen te wachten in Qatar 2022.