maandag 26 februari 2024
29 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
0
(0)

WK2022 UPDATE: Griepverschijnselen in Nederlandse selectie

lees ook ...

Tien man spelend Ajax naar achtste finale Conferenceleague

In een wedstrijd die niet aan spanning ontbrak heeft Ajax uit Amsterdam zich donderdag weten te plaatsen voor de achtste finale van de Conference league door in verlenging met 2-1 te winnen van Bode/G...

De bondscoach van het Nederlandselftal Louis Van Gaal heeft vrijdagochtend alarm geslagen vanwege de toename van griepverschijnselen in het Nederlandselftal.

Terecht maakt  de bondscoach van het Nederlandseftal zich zorgen om de toename van de griepverschijnselen, daar Nederland zaterdag weer in actie komt en wel in de 8ste finales tegen het team van de USA. Van Gaal heeft daarom gemeend de selectie een rustdsg voor te schrijven.Het maakt nu niet uit om wie of welke spelers het gaat, dat het rond gaat in de groep is al zorgelijk merkt Van Gaal op.Mogelijke oorzaak wordt genoemd de airco’s in Doha,verblijfplaats van Nederland.

JAPANNERS LATEN ZIEN HOE HET MOET

Na eerst Duitsland te hebben verslagen ,was het donderdag de beurt van Spanje, die ook met 2-1 werd verslagen, alhoewel velen geloven in een give away match, gezien de goedkeuring van het 2de doelpunt van Japan. Ook Thomas Muller van Duitsland heeft zijn twijfels hierover uit gesproken, waarom zoveel wissels bij Spanje, ze hadden niet de intentie om de wedstrijd te winnen, het ging meer om de uitschakeling van Duitsland vind Muller.Luis Enrigue de coach van Spanje geeft aan boos te zijn met de uitslag, maar wel blij met de plaatsing naar de 8ste finale. De supporters van Japan hebben na de wedstrijd flink feest gevierd, maar zich wel al de regels gehouden, ze lieten de tribunes wel schoon en opgeruimd achter. Zelfs in het verkeer zijn ze tot een voorbeeld voor andere supporters van de verschillende landen.

BELGIE EN DUITSLAND ZIJN AAN EEN GRONDIGE EVALUATIE TOE.

Na de uitschakeling van beide landen, gaven enkele oud- interlands van zowel Belgie als Duitsland aan dat er een re-organisatie moet plaatsvinden. Michael Ballack van Duitsland vindt dat niet alleen de spelers goed onder de loupe genomen moeten worden maar ook Hansi Flick als bondscoach, we hebben ons huis werk gemaakt, gewonnen van Costa Rica, maar Spanje heeft ons ook in de steek gelaten. Bij Belgie ziet men bondscoach Martinez nu al vertrekken, de selectie was te oud en teveel bouwen op een geblesseerde Lukaku. Feit nu is ookal komt er een nieuwe bondscoach bij Belgie, die zal weer te maken hebben met spelers boven de 31 jaar.Ontbind de selectie en begin opnieuw met jonge voetballers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK2022 UPDATE: Griepverschijnselen in Nederlandse selectie