8.9 C
0
(0)

WK2022 UPDATE: Belgie uitgeschakeld

De Nationale voetbalselectie van Suriname speelde zondag in Almere City een oefeninterland wedstrijd tegen de selectie van Martinique en wist een teleurstellend 1-1 gelijkspel uit de bus te halen. ...

De Rode Duivels Belgie hebben de vele kansen in de tweede helft niet weten te plaatsen voor de achtste finale en speelden 0-0 gelijk tegen Kroatie.

Een zeer spannende wedstrijd, waarbij vooral in de 2de helft Belgie ontzettend veel kansen heeft gehad om tenminste een doelpunt te scoren, maar dat gebeurde helaas niet.Wat de Belgen in principe hadden verwacht is ook gebeurd geen  volgende ronde voor hun. Kroatie blij met de 0-0 gelijke stand.Overigens is het een wonder dat Lukaku juist in deze wedstrijd niet tot scoren kwam.Opvallend was wel dat de gebroeders Hazard op de wedstrijd zijn begonnen.Door de 2-1 overwinning van Morokko op Canada, gaan Kroatie en Morokko over naar de 8ste finales

HomeSportWK2022 UPDATE: Belgie uitgeschakeld