dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
0
(0)

WK-UPDATE :Verdediger Saoedi Arabie geopereerd

lees ook ...

Doelman Ivan Provedel kopt gelijkmaker Lazio erin

In de Championsleague wedstrijd van dinsdagmiddag  tussen Atletico Madrid en Lazio Roma was het de doelverdediger van Lazio Roma die alle aandacht naar zich toetrok toen in de laatste minuut van de we...

De Saoedische verdediger Al- Shahrani die geblesseerd raakte in de wedstrijd tussen Saoedi Arabie en Argentinie en meerdere breuken in het gezicht heeft gehad is woensdagochtend in Qatar geopereerd.

Al- Shahrani werd in de blessure tijd van de 2de helft hard geraakt door de knie van de uitgekomen Saoedische keeper, hij werd lang behandeld en verliet het veld per brancard en later bleek dat hij meerdere breuken in zijn gezicht heeft overgehouden van de harde botsing in zijn gezicht. De 30-jarige verdediger is inmmiddels succesvol geopereerd en de vraag is al hij  zaterdag van de partij zal zijn, wanneer Saoedi Arabie het opneemt tegen Polen in groep C.

4de dag WK QATAR start met gelijkspel  Marokko – Kroatie.  In een zeer aantrekkelijke wedstrijd wisten beide ploegen niet tot scoren te komen. Voor Marokko een goed resultaat als vertegenwoordiger van Afrika, na het succes van Saoedi Arabie dinsdag tegen Argentinie. De 37-jarige Luka Modric werd uitgeroepen tot Man of the Match.Eerder speelden Denemarken en Tunesie gelijk , evenals Mexico en Polen.

Surinaamse arbiter maakt debuut op WK 2022.

De Surinaamse assistent arbiter Zachery Zeegelaar trad voor het eerst op als assistent arbiter bij de wedstrijd tussen Duitsland en Japan. Hopelijk dat hij in meerdere wedstrijden in actie komt.Het is voor het eerst in de voetbalgeschiedenis van Suriname, dat een assistent arbiter Suriname vertegenwoordig op een WK.

Messi en  de coach Argentinie  roepen Argentijnse supporters op om te blijven geloven in het elftal. Het ging dinsdag inderdaad anders dan verwacht, maar we hebben nog twee wedstrijden waar we de zaak weer zullen terecht trekken en ons plaatsen voor de volgende ronde.

De Braziliaanse voetballer Marcelo, die niet door Bondscoach Tite meegenomen is naar het WK en jaren gespeeld heeft voor de succesvolle spaanse ploeg Real Madrid en de afgelopen maanden terecht kwam bij Olympiacos, mag nu al vertrekken van de club en wel precies na twee maanden wordt zijn contract vernietigd.Hij kwam slechts 5 keer in actie voor de club en zijn inbreng was zeer pover, het blijkt dat hij conditioneel de zaak niet meer kan bijbenen.De coach van Olympiacos Michel heeft Marcelo te kennen gegeven dat hij niet meer voorkomt in de plannen van de club. Het is nog niet duidelijk wat de 34- jarige verdediger zal doen.

De 37-jarige Portugese international per direct weg bij Manchester United.

Na het hartverscheurend interview van Ronaldo, waarin hij enkele zaken scherp naar buiten brengt, heeft de leiding van de club gemeend zijn contract onmiddelijk te vernietigen. Het is de vraag als Ronaldo eens zal zijn met de afkoopsom.Het ging al een tijdje in de lucht dat Ronaldo na het WK niet zou terugkeren naar Engeland.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK-UPDATE :Verdediger Saoedi Arabie geopereerd