zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

WK Turnen Biles verbijstert Turnwereld met moeilijke sprong

lees ook ...

” Ik ben erg trots op me spelers” zegt de coach ...

De huidige landskampioen van Suriname Robinhood heeft donderdagavond in een overvolle Essed stadion een stap in de goede richting na de 1-0 op Cavaliers in de eerste finale wedstrijd van Caribbean Cup...

De 26-jarige Amerikaanse Turnster Simone Biles liet de turnwereld met verbazing achter tijdens het WK in Antwerpen met een extreem moeilijke oefening die niet zonder risico is.

Simone Biles heeft bij haar rentree op het internationale turnpodium  meteen haar klasse weer tentoongespreid. De Amerikaanse landde op het onderdeel sprong bij de WK in Antwerpen de Joertsjenko dubbel gehoekt.De verwachting was er al dat Biles het zou wagen,maar de druk was groot omdat nog nooit een vrouw de oefening op international toernooi had geturnd. De Amerikaanse probeerde het direct in haar eerstr sprong tijdens de kwalificatie en met groot succes.

Biles voerde de oefening nagenoeg perfect uit. Met een waardering van 15,266 punten ontving de 19 -voudig wereldkampioene met afstand de hoogste score op de 1ste dag van de kwalificatie bij de vrouwen.Biles kmt in Antwerpen deze week nog in actie in de landenwedstrijd, de meerkampfinale en de toestelfinales. Het WK in het Sportpaleis duurt nog tot en met 8 oktober.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK Turnen Biles verbijstert Turnwereld met moeilijke sprong