donderdag 28 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

WK 2022 UPDATE: Brazilie neemt in 2de helft afstand van Servie

lees ook ...

Max Verstappen wint overtuigend Grandprix Japan

Formule 1 Wereldkampioen de Nederlander Max Verstappen heeft zondagochtend op overtuigende wijze de Granprix van Japan op zijn naam geschreven. Max Verstappen, de huidige Formule 1 Wereldkampio...

Uitgerekend de man die vorige maand nog huilend het veld verliet in de wedstrijd tussen Tottenhamhotspur en New Castle United Richarlison die beide doelpunten scoort voor Brailie tegen Servie.

Richarlison verliet huilend het veld ndat hij geblesseerd raakte en een kuitblessure opliep en vreesde dat hij het WK niet zou halen. Gelukkig werd hij optijd fit verklaard en werd hij opgnomen in de 26 man sterke selectie van Brazilie. Brazilie kreeg in de 1ste helft voldoende kansen om de wedstrijd direct in de 1ste helft te beslissen helaas werden de kansen niet benut.

Na een goed gesprek tijdens de rust tussen bondscoach en de spelers zagen we een gerichter jagend en op zoek naar de doelpunten Brazilie. In de 2de helft speelde Brazilie de ploeg van Servie helemaal uit. Richarlison  was de absolute gangmaker en nam daarom ook beide doelpunten voor zijn rekening. Antony, Fred, Rodrygo, Gil Jesus kregen in de 2de helft nog wat speel minuten van coach Tite. Brazilie komt op 28 november weer in actie tegen Zwitserland. Zwitserland won met 1-0 van Kameroen. De winnaar van de wedstrijd Brazilie vs Zwitserland plaatst zich gelijk voor de achtste finale.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWK 2022 UPDATE: Brazilie neemt in 2de helft afstand van Servie