dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Winter niet ontslagen zegt bestuur Surinaamse voetbalbond

lees ook ...

UFC Mexico Royval wint rematch van Moreno

In Mexico City stond zaterdagavond in de vlieggewicht klasse de rematch tussen Brandon Moreno en Brandon Royval die door Brandon Royval werd gewonnen. Brandon Moreno keerde voor  het eerst teru...

Het bestuur van de Surinaaamse voetbalbond (SVB) heeft in een statement aangegeven dat Aron Winter niet is ontslagen als bondscoach maar dat zijn contractniet is verlengd.

Er is een vrschil tussen ontslag en iemands contract niet verlengen is het verhaaltje van het SVB bestuur. Reden van niet verlengen is dat de gestelde doelen niet zijn gehaald. Het plaatsen voor de Gold Cup 2023 en het plaatsen van de play-offs van de Copa America. Geen van de doelen zijn gehaald is het verhaaltje van de SVB.

Volgens het bestuur van de SVB was Winter op de hoogte dat zijn contract die tot 31 december 2023 liep niet verlengd zou worden. We zijn in zee met hem gegaan om de gestelde doelen te halen en aangezien dat niet gebeurd zien we geen reden aanwezig om Aron Winter langer in het zadel te houden. Helaas gaat het bestuur voorbij aan het feit dat zij de grote boosdoeners zijn dat de doelen niet zijn gehaald. Het niet vrij geven van financiele middelen om een trainingskamp op te zeggen, bestuursleden die altijd vroegen waarvoor het nodig is. Geen oefeninterland wedstrijden ondanks de periode ruim werd aangegeven door de FIFA. Er vaak niet genoeg middelen aanwezig waren om een perfecte training te hebben. Als trainer blijf je positief geloven dat de dingenen zullen veranderen. Maar op een dag houd het ook op. SVB kijk eerst naar je zelf, 3 vingers wijzen naar jou en 1 naar Winter.

Roberto Godeken en Ryan Koolwijk zullen voorlopig de svb selectie trekken.De svb selectie speelt pas in juni 2024 weer wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWinter niet ontslagen zegt bestuur Surinaamse voetbalbond