zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Winston Bogarde assistent van Kluivert in Turkije

lees ook ...

Pier Eringa stapt op als voorzitter van de RVC van Ajax

Het bestuur van Ajax heeft woensdagochtend in een persbericht aangegeven dat  Pier Eringa besloten heeft zich terug te trekken als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RVC) van Ajax en wel ingaa...

De 46-jarige Patrick Kluivert  zette vrijdag zijn handtekening onder een twee-jarig contract als trainer van de Turkse club Adana Demispor en besloot  Winston Bogarde mee te nemen als zijn assistent.

De  voormalige  verdediger van Ajax Winston Bogarde  tekende zondagmiddag een twee- jarig contract bij de Turkse club Adana Demispor  als assistent trainer  van Patrick Kluivert. Eerder was Bogarde al assistent van  Erik Ten Hag  bij Ajax, met wie hij erg succesvol was. Na de komst van  Alfred Schreuder werd de voormalige speler van Ajax, ACMILAN,  Chelsea  en Fc Barcelona  echter bedankt voor zijn bewezen diensten. Behalve  Winston Bogarde  heeft Patrick Kluivert  ook Zeljko Petrovic meegenomen als zijn  assistent. De club uit Zuid – Turkije  eindigde het afgelopen seizoen op de 4de plek in de Super Lig.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWinston Bogarde assistent van Kluivert in Turkije