maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

” Wijs besluit om Xavi te behouden ” zegt coach Real Madrid

lees ook ...

NBA Play-offs Indiana Pacers naar finale Eastern Conferenc...

Indiana Pacers is er voor het eerst sinds 2014 erin geslaagd vom de finale van de Eastern Conference te halen door de overwinning zondagavond op de New York Knicks. De Pacers versloegen  New York K...

De coach van Real Madrid Carlo Ancelotti heeft tijdens een meeting met de Spaanse pers aangegeven dat Barcelona een wijs besluit genomen heeft door Xavi Hernandez te behouden als coach van de club.

” Hij ( Xavi) heeft goed werk verricht als coach van Barcelona” zo begon Carlo Ancelotti nadat de pers hem vroeg over zijn mening dat Barcelona heeft besloten Xavi Hernandez te behouden als coach. ” Het is een wijs besluit van het bestuur”. Xavi kent de club als geen ander, dus voor mij lijkt het een wijs besluit.

Het is een heel moeilijk seizoen gworden voor Xavi en de club, daar zij dit seizoen geen titel hebben weten te winnen, maar met de komst van de jonge spelers ziet het er toch wel goed uit voor de club.Als je ook nagaat dat Barcelona 13 wedstrijden ongeslagen is gebleven pas tegen PSG in de Championsleague verloor Barcelona een wedstrijd. Niet vergeten moet worden dat het de 1ste keer in 4 jaar is dat ze de kwartfinale haalden van de Championsleague en laten we niet vergeten dat Barcelona onder Xavi Hernandez nog altijd La Liga’s verdedigend kampioen is. Real Madrid neemt het vrijdag in de LA Liga op tegen Real Sociedad.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Wijs besluit om Xavi te behouden " zegt coach Real Madrid