Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Wijnaldum bezorgt Liverpool zegende zege

Geplaatst

op

door

Liverpool heeft ook de zevende competitiewedstrijd van dit seizoen in winst omgezet, met dank aan Georginio Wijnaldum én doelman Dean Henderson van Sheffield United. Henderson liet in de 70e minuut een ogenschijnlijk makkelijk houdbaar schot van Wijnaldum door zijn handen en benen rollen: 0-1.

Trainer Jürgen Klopp zag zijn ploeg lang worstelen met het gepromoveerde Sheffield United. Pas 20 minuten voor tijd wisten de ‘Reds’ het verschil te maken. Een afgeslagen voorzet van Divock Origi kwam op de rand van het strafschopgebied voor de voeten van Wijnaldum. De Rotterdammer raakte de bal niet eens zo heel goed, maar zag Henderson blunderen. De keeper van Sheffield voorkwam even later wel met een knappe redding dat de doorgebroken Mohamed Salah de wedstrijd kon beslissen.

In de slotfase was invaller Leon Clarke nog heel dicht bij de gelijkmaker, maar hij tikte de bal over het doel van keeper Adrián.

ANP

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Steven Bergwijn:’Ik heb nooit geweigerd om voor PSV te spelen’

Geplaatst

op

door

Steven Bergwijn reageert op alle commotie die over hem vandaag geschreven is door de media. In een clip op zijn Instagram verteld hij dat de media alles verdraaid heeft. Hij verteld dat hij netjes vanmorgen Ernest Faber heeft gebeld en het besproken heeft.

“Ik heb nooit geweigerd om voor PSV te spelen. Ik ben een jongen van de club en PSV zit in mijn hart. We hebben goed gesproken, Ernest Faber heeft me succes gewenst en alles is volgens plan gedaan. Ik heb toestemming gekregen. Ik heb niets hals over kop besloten. Ik vind het jammer dat ik nu naar buiten wordt gebracht als een matennaaier, rat, slang. ik vind het erg jammer dat het zo is gegaan, ik heb alles netjes gedaan.”

Lees verder

Buitenland

Plotselinge dood van NBA-legende Kobe Bryant

Geplaatst

op

door

De wereld is zondagavond opgeschrikt door de plotselinge dood van NBA-legende Kobe Bryant. Volgens TMZ is de 41-jarige oud-basketballer omgekomen een helikoptercrash in Los Angeles.

Het is nu bekend dat 5 anderen personen de helikopter crash ook niet hebben overleefd. Ooggetuigen hebben gezien dat de helikopter bij de crash op de grond, er een vuurbal ontstond.

Hoe het komt dat de helikopter gecrasht is, is in onderzoek door de The Federal Aviation Administration.

Sikorsky S-76 crashed met Kobe Bryant onder nog onbekende reden.
Kobe Bryant

Lees verder

Meest gelezen