dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

“Who’s next” zei Almeida na de overwinning op Bigi Boi

lees ook ...

COPA America2024/ USA bondscoach ontslagen

De Amerikaanse voetbalbond heeft de 50-jarige bondscoach Gregg Berhalter ontslagen naar aanleiding van de slechte resultaten tijdens de Copa America 2024. De oud- international wordt verantwoor...

Afgelopen weekend vond in het spectrum  center te Charlotte  North Carolina het UFC Charlotte  evenement plaats met als main event  het gevecht tussen Jailton Almeida en Jairzinho Rozenstruik die door  Almeida  werd gewonnen.

De Braziliaan  Jailton Almeida  trok ook dit keer alle aandacht naar zich toe door zijn eerste main event  in de  UFC  te winnen. Almeida versloeg Jairzinho Rozenstruik  via Rear Naked choke submission  in de 1ste ronde  en start hierdoor de top 10 van het zwaargewicht binnen.

” Ik wist dat  d ikhem op de grand zou pakken ” zei Almeida na de gewonnen partij.”Who’s next”  was de reactie  van de immer goedlachse Braziliaan. Almeida staat open voor een gevecht tegen de Australische publiekslieveling Tai Tuivasa. Tuivasa staat op de 6ste plaats in de divisie en verloor zijn 2 laatste partijen.

Qua style zou een gevecht tegen worstelkoning Curtuis Blade het meest ideale zijn. Blade zou de enige vechter zijn die goed tegenstand zou kunnen bieden  aan Almeida op de grond waar Almeida sterk blijkt te zijn. Rozenstruik kon op de grond geen weerstand bieden tegen Almeida.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Who's next" zei Almeida na de overwinning op Bigi Boi