maandag 6 februari 2023
26.1 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

Wereldkampioen Lionel Messi niet terug naar Barcelona

lees ook ...

Blessure Stephen Curry baart Golden State Warriors zorgen

De sterspeler van de Golden State Warriors  Stephen Curry viel zaterdagavond geblesseerd uit in de NBA ontmoeting tegen de Dallas Mavericks. Curry raakte tijdens de wedstrijd geblesseerd aan zijn knie...

De 35-jarige Lionel Messi  die het afgelopen weekend Wereldkampioen werd met Argentinie  blijft nog een jaar voetballen in Parijs en wel voor PSG.

Bij Fc Barcelona  had men gehoopt  dat Lionel Messi na anderhalf voetballen bij PSG  zou terugkeren bij de ploeg waarmee hij vele successen heeft geboekt en ook zijn voetbalcarriere bij hun zou afsluiten.Helaas heeft de kleine Argentijn ervoor gekozen om toch nog zijn contract bij PSG  met een jaar te verlengen met daarin nog een optie van een jaar erbij.Messi zijn goal is om de Championsleague te winnen met PSG.

Anderhalf jaar geleden  vertrok Messi  met heel verdriet uit Barcelona, daar zijn contract niet werd verlengd en de relatie tussen hem en  clubpresident LaPorta er een diepe breuk outstanding,die ook nu niet hersteld is.In het eerste jaar had ik het moeilijk,maar nu draait alles zoals ik het verwacht had was de reactie van Messi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWereldkampioen Lionel Messi niet terug naar Barcelona