donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
0
(0)

Wereldkampioen Lionel Messi niet terug naar Barcelona

lees ook ...

Sven Mislintat terug bij Borussia Dortmund als Technisch Dir...

Sven Mislintat keert per 1 mei terug als Technisch Direkteur bij de Duitse club Borussia Dortmund dit maakte het bestuur maandag in een korte statement bekend. De voormalig technisch direkteur van ...

De 35-jarige Lionel Messi  die het afgelopen weekend Wereldkampioen werd met Argentinie  blijft nog een jaar voetballen in Parijs en wel voor PSG.

Bij Fc Barcelona  had men gehoopt  dat Lionel Messi na anderhalf voetballen bij PSG  zou terugkeren bij de ploeg waarmee hij vele successen heeft geboekt en ook zijn voetbalcarriere bij hun zou afsluiten.Helaas heeft de kleine Argentijn ervoor gekozen om toch nog zijn contract bij PSG  met een jaar te verlengen met daarin nog een optie van een jaar erbij.Messi zijn goal is om de Championsleague te winnen met PSG.

Anderhalf jaar geleden  vertrok Messi  met heel verdriet uit Barcelona, daar zijn contract niet werd verlengd en de relatie tussen hem en  clubpresident LaPorta er een diepe breuk outstanding,die ook nu niet hersteld is.In het eerste jaar had ik het moeilijk,maar nu draait alles zoals ik het verwacht had was de reactie van Messi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWereldkampioen Lionel Messi niet terug naar Barcelona