zondag 3 december 2023
31.1 C
Paramaribo
1.7 C
Amsterdam
0
(0)

Wereldkampioen Lionel Messi niet terug naar Barcelona

lees ook ...

PSV na 8 jaar weer in Knock-out fase Championsleague

De Nederlandse club PSV heeft woensdag voor de nodige sensatie gezorgd tegen de Spaanse club Sevilla door een achterstand om te zetten in een overwinning tijdens de groepswedstrijd in de Championsleag...

De 35-jarige Lionel Messi  die het afgelopen weekend Wereldkampioen werd met Argentinie  blijft nog een jaar voetballen in Parijs en wel voor PSG.

Bij Fc Barcelona  had men gehoopt  dat Lionel Messi na anderhalf voetballen bij PSG  zou terugkeren bij de ploeg waarmee hij vele successen heeft geboekt en ook zijn voetbalcarriere bij hun zou afsluiten.Helaas heeft de kleine Argentijn ervoor gekozen om toch nog zijn contract bij PSG  met een jaar te verlengen met daarin nog een optie van een jaar erbij.Messi zijn goal is om de Championsleague te winnen met PSG.

Anderhalf jaar geleden  vertrok Messi  met heel verdriet uit Barcelona, daar zijn contract niet werd verlengd en de relatie tussen hem en  clubpresident LaPorta er een diepe breuk outstanding,die ook nu niet hersteld is.In het eerste jaar had ik het moeilijk,maar nu draait alles zoals ik het verwacht had was de reactie van Messi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWereldkampioen Lionel Messi niet terug naar Barcelona