zondag 2 april 2023
22.8 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Welke speler wel en welke niet in QATAR2022 ?

lees ook ...

Belgie wint na 69 jaar weer van Duitsland

De Belgische selectie onder de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco won dinsdagavond met 3-2 van Duitsland het betrof hier een vriendschappelijke wedstrijd Belgie, maakte dinsdagavond een eind aan ee...

 

Wanneer het wereldkampioenvoetbal in december 2022 van start gaat in Qatar is de vraag als alle topspelers met hun land  daar  aanwezig zullen zijn.

Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe, Virgil van Dijk, Memphis Depay, Keven de Bruyne dit zijn enkele van de  topspelers die zeker met hun land zulln meedoen aan WK 2022 in Qatar.Helaas ontbreken de namen   van Cristiano Ronaldo,  Robert Lewandowski  en Mo Salah nog.

Het zou weleens kunnen dat we ze  niet zullen zien  tijdens WK 2022 in Qatar.Dertien van de 32 landen die zullen deelnemen aan WK 2022  zijn reeds bekend. Naast gastland Qatar zijn dat Brazilie, Argentinie, Nederland, Belgie, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Servie, Kroatie en Zwitserland.In  Europa zullen Portugal, Schotland, Italie, Rusland, Zweden, Wales, Turkije, Polen, Noord- Macedonie, Oekranie, Oostenrijk en Tsjechie zullen volgend jaar maart strijden om een plek in Qatar.In Zuid- Amerika kunnen nog drie landen zich plaatsen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWelke speler wel en welke niet in QATAR2022 ?