zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
5
(1)

Weinig publiek bij overwinning NATIO

lees ook ...

Fabio Grosso na zeven wedstrijden ontslagen als trainer

De 46-jarige trainer van Olympic Lyon Fabio Grosso is na zeven wedstrijden ontslagen door het bestuur van de club. Fabio Grosso moest het veld ruimen na de slechte resultaten van de club in de Fran...

De nationale voetbalselectie van Suriname NATIO won zondagavond eindelijk van Grenada in het Essed stadion maar grote afwezige was het publiek.

Integenstelling tot de wedstrijd tegen Haiti waarbij de Concacaf liet weten dat er 2.500 betaalde bezoekers in het Dr. Ir Franklin Essed stadion aanwezig waren. Zondagavond was precies de helft (1.250)  aanwezig.Een korte enquete voor, tijdens en na de wedstrijd heeft uitgewezen dat het publiek zeer teleurgesteld is in Bondscoach  Aron Winter. Men heeft het  gevoel dat Winter een paar spelers gewoon voor trekt. Winter haalt steeds aan we zijn bezig met een project.

Het publiek stoort zich aan het feit dat de lokale spelers weinig of helemaal geen speelminuten krijgen van de bondscoach, terwijl enkele van de diaspora spelers ver beneden hun normale niveau  spelen. In de wedstrijd tegen Grenada werden Shaquille Cairo en Jamilho Rigters pas in de 87ste minuut erbij gehaald. Hoeveel kun je doen  in de 3 a 4 minuten.Tijdens de persconferentie werd aan Winter de vraag gesteld waarom hij  de 2de helft niet gestart is met Rigters en Cairo. Zoals altijd draaide Winter om de vraag heen, om aan te geven dat de wedstrijd nog niet gewonnen was en hij nog meer doelpunten verwachtte in de 2de helft.  Je staat met 4-0 voor reeds bij het ingaan van de rust. Grenada was geen partij voor Suriname, dus ze zouden nooit in staat zijn om 5 doelpunten te scoren tegen Suriname.

Publiek blijft bij wedstrijd tegen Grenada weg, uit ontevredenheid. We vinden toch dat Dean Gorre de juiste coach was om NATIO in goede banen te leiden.We hebben geen geloof in Aron Winter als bondscoach van NATIO.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWeinig publiek bij overwinning NATIO