(1)

Weer geen Championsleague finale voor PSG

”Championsleague is gemaakt voor Real Madrid” sc...

De Spaanse kranten stonden er donderdag vol van over de uitschakeling van Manchester City door de ploeg van Real Madrid in de kwartfinale van de Championsleague. " Real Madrid sterft nooit, Champio...

Ook dit keer is het PSG niet gelukt om een plaats te veroveren bij de laatste vier van de Championsleague door de 0-2 nederlaag woensdagmiddag tegen Bayern Munchen

PSG moest zonder de geblesseerde Neymar Jr proberen langs Bayern Munchen te komen. Bayern Munchen had de 1ste wedstrijd met 1-0 gewonnen. Wereldkampioen Lionel Messi die een dag voor de wedstrijd de supporters van PSG had beloofd dat er alles aan gedaan zou worden om een uitschakeling te voorkomen kon helaas samen met Mbappe niet ervoor zorgen dat er gewonnen werd van Bayern Munchen , integendeel werd PSG verslagen met 2-0.Doordat de Nederlandse interational Martin de Ligt  nog redding bracht voor Bayern Munchen door de bal op doellijn weg te spelen, zodat PSG niet tot scoren kwam. PSG had geen ander keus dan sterker aanvallend te spelen, het was ook Mbappe die de eerste kans kreeg voor PSG.In de 25ste minuut kreeg Lionel Messi een mooie kans om zijn ploeg op een 1-0 voorsprong te brengen , maar ook dat lukte niet. Bayern Munchen kreeg ook wat kansen maar die werden niet benut. Beide ploegen gingen de rust in met een blanco stand 0-0

Aan het begin van de 2de helft zagen we ongeveer hetzelfde beeld als de 1ste helft met PSG opzoek naar een doelpunt, terwijl Bayern Munchen gedulde wachtte om toe te slaan. Bayern Munchen scoorde wel maar het doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd,  maar een halfuur voor tijd lukte het toch aan Choupo- Moting om Bayern Munchen om een 1-0 voorsprong te brengen en ja het toen nog moeilijker voor Messi en de rest van PSG, Sergio Ramos, Lionel Messi en Kylian Mbappe kregen daarna nog wat kansen, maar het was Serge Gnarbry die zorgde voor de plaatsing van Bayern Munchen in de kwartfinale door het 2de doelpunt op zijn naam te schrijven en daarmee was de uitschakeling van PSG in de Championsleague een feit. Het lukte Neymar niet, het lukte Mbappe niet en nu ook Messi niet om PSG te loodsen naar een finale plek in de Championsleague.

AC MILAN NA ELF JAAR WEER IN DE KWARTFINALE VAN DE CHAMPIONSLEAGUE

Voor het eerst na elf jaar mag  de Italiaanse club AC Milan zich weer aanmelden in de kwartfinale van de Championsleague.In een zeer matige wedstrijd.In eigen huis kwam Tottenhamhotspur evenals AC Milan niet tot scoren, de wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijk. Aangezien AC Milan in eigen huis de eerste wedstrijd met 1-0 had gewonnen, wist de ploeg zich te plaatsten voor de kwartfinale.Cristian Romero van Tottenhamhotspur moest vroegtijdig de kleedkamer opzoeken vanwege 2 gelekaarten (rood)