woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

”We zullen ons huid duur verkopen” zegt de coach van Cavaliers

lees ook ...

Bondscoach Koeman op bezoek bij Wijnaldum in Saudi- Arabie

De Bondscoach van Nederlandselftal Ronald Koeman heeft eindelijk een bezoek gebracht aan Georgino Wijnaldum in Saudi- Arabie dit in het kader van het samenstellen van de EK selectie voor het Europees ...

Landskampioen Robinhood speelt woensdagavond de return van de finale van de Concacaf Caribbean Cup2023 in het National Stadion in Jamaica tegen FC Cavaliers die ze een week geleden met 1-0 versloegen in een bomvolle Essed stadion.

De coach van FC Cavaliers Rudolf Speid stond woensdagochtend de aanwezige pers in Jamaica even te woord. ” Ik weet dat ze zullen proberen ons van het scoren af te houden”, maar we hebben ons daarop goed voorbereidt. De 1ste wedstrijd hebben we met 0-1 verloren, een teleurstellende nederlaag. Speid is optimistich over de wedstrijd, maar ook realitisch.Robinhood is een sterk team, de spelers zijn goed op elkaar ingespeeld, ze hebben de Shield Cup gewonnen, ze staan in de finale van de Concacaf Caribbean Cup2023, ze hebben de 1ste finale wedstrijd van ons gewonnen.

” We gaan ons huid duur verkopen, we weten dat we moeten vechten voor een beter resultaat en dat gaan we ook doen”. Speid heeft het Jamaicaanse volk opgeroepen om de ploeg massaal te komen ondersteunen. Een week geleden speelden we in een bomvolle stadion en het publiek vanaf begin tot het einde ondersteunt, als wij dat ook doen dan zit het erin dat we Jamiaca trots kunnen maken. De wedstrijd wordt 19.00 Surinaamse tijd gespeeld in Jamaica.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''We zullen ons huid duur verkopen" zegt de coach van Cavaliers