zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
5
(2)

“We zijn teleurgesteld ” zei Bondscoach Aron Winter

lees ook ...

Gelijkspel voor Ajax in eerste Europaleague wedstrijd

Het is de ploeg van Ajax  niet gelukt om de drie punten te pakken tegen de Franse ploeg Olympic Marseille donderdagmiddag in de Europaleague. Ajax startte in deze wedstrijd hoopvol en liet op b...

De Nationale selectie van Suriname heeft zich niet weten te plaatsen voor de volgende ronde van de  Gold Cup door het verlies tegen Puerto Rico.

Natio Suriname  startte de wedstrijd heel goed en  kreeg ook een aantal goede kansen om tot scoren te komen, helaas wist Natio de kansen niet te benutten. Puerto Rico  speelde  een heel goede tactische wedstrijd  door het spel van Suriname te vertragen, vooral de vele overtredingen waardoor Suriname niet echt in het spel kon komen.

In de 2de helft zagen we ongeveer hetzelfde beeld als de eerste helft, maar gaande weg de 2de helft was het duidelijk dat Puerto Rico het aanstuurde op een gelijkspel,  wat hun ook gelukt is  door veel tijd te rekken. Puerto Rico  had duidelijk  geoefend voor de penalty serie  wat duidelijk te zien was  tijdens het  nemen van de  penalties,  ze straalden die zekerheid en rust uit. Bij Natio Suriname  was dat minder waardoor  we ook  met 4-3 verloren  in de penalty serie.

 

 

” We zijn teleurgesteld ” was de reactie van  bondscoach Aron Winter  na de wedstrijd  tijdens de persconferentie.  We hebben  niet goed gespeeld en hebben  de weinige kansen die we  kregen  niet benut. Op alles was Puerto Rico  Natio Suriname  een stap  voor. Natio Suriname  heeft  een trainings  opgezet maar geen oefen wedstrijden  gespeeld,  terwijl  Puerto Rico  dat wel gedaan  heeft, daardoor  kon wat getraind was  tijdens de  oefen wedstrijd tegen gecorrigeerd worden en dat heeft hun uiteindelijk de volgende ronde  doen behalen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"We zijn teleurgesteld " zei Bondscoach Aron Winter