vrijdag 2 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(1)

” We zijn nog geen kampioen” beet Xavi Hernandez zijn spelers toe

lees ook ...

Daniel Medvedev uitgeschakeld in Roland Garros

De nummer twee van dec wereld bij de mannen  Daniil Medvedev mag reeds in de eerste ronde van het Roland Garros  Tennis tournooi in pakken na het verlies tegen de Braziliaan  Thiago Seyboth Wild. T...

Coach Xavi Hernandez  heeft zijn spelers na de gewonnen wedstrijd  van zondag in de  LA Liga  erop gewezen dat Barcelona  nog geen kampioen van de LA Liga  is en dat er nog flink werk aan de winkel is ondanks de 1-0 overwinning op Atelico Madrid.

Ik wil degene die denken dat we er als zijn en het  kampioensfeest nu al vieren  weer op aarde brengen, we staan inderdaad met 11 punten voor op Real Madrid, maar als we verliezen wordt  het 8 punten en ga zo maar door. Er is nog veel  te doen benadrukte coach Xavi Hernandez tijdens de persconferentie na de wedstrijd,  we hebben genoeg kansen gehad om zelfs met 2-0  te winnen, maar Raphinha en  Lewandowski  vergaten om te scoren  of dachten alleen aan zichzelf. Over de scoring droogte van Lewandowski was de coach  kort, het kan gebeuren maar geloof me het komt goed met hem.

Ferran Torres  scoorde in de eerste helft  het enig doelpunt in de  wedstrijd  en bezorgde Barcelona  de 3 belangrijke punten  en met nog 8 wedstrijden tegaan is Barcelona  een stap dichterbij het kampioenschap.

Coach Diego Simeone  van Atletico Madrid  gaf na de wedstrijd aan dat Barcelona  het kampioenschap in  de  LA Liga  dit jaar verdient,sinds de komst  van Xavi als coach is er veel  verandert bij Barcelona. We hebben  verloren van een team die in alle opzichten beter dan ons was.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" We zijn nog geen kampioen" beet Xavi Hernandez zijn spelers toe