dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
5
(1)

” We zijn nog geen kampioen” beet Xavi Hernandez zijn spelers toe

lees ook ...

Xavi Hernandez officieel geen trainer meer van FC Barcelona

De 59-jarige Duitse trainer Hansi Flick wordt de komende week voorgesteld als de nieuwe coach van FC Barcelona en tekent een contract van een jaar met de club met een optie tot verlenging. Flick zi...

Coach Xavi Hernandez  heeft zijn spelers na de gewonnen wedstrijd  van zondag in de  LA Liga  erop gewezen dat Barcelona  nog geen kampioen van de LA Liga  is en dat er nog flink werk aan de winkel is ondanks de 1-0 overwinning op Atelico Madrid.

Ik wil degene die denken dat we er als zijn en het  kampioensfeest nu al vieren  weer op aarde brengen, we staan inderdaad met 11 punten voor op Real Madrid, maar als we verliezen wordt  het 8 punten en ga zo maar door. Er is nog veel  te doen benadrukte coach Xavi Hernandez tijdens de persconferentie na de wedstrijd,  we hebben genoeg kansen gehad om zelfs met 2-0  te winnen, maar Raphinha en  Lewandowski  vergaten om te scoren  of dachten alleen aan zichzelf. Over de scoring droogte van Lewandowski was de coach  kort, het kan gebeuren maar geloof me het komt goed met hem.

Ferran Torres  scoorde in de eerste helft  het enig doelpunt in de  wedstrijd  en bezorgde Barcelona  de 3 belangrijke punten  en met nog 8 wedstrijden tegaan is Barcelona  een stap dichterbij het kampioenschap.

Coach Diego Simeone  van Atletico Madrid  gaf na de wedstrijd aan dat Barcelona  het kampioenschap in  de  LA Liga  dit jaar verdient,sinds de komst  van Xavi als coach is er veel  verandert bij Barcelona. We hebben  verloren van een team die in alle opzichten beter dan ons was.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" We zijn nog geen kampioen" beet Xavi Hernandez zijn spelers toe