zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

“‘We zijn niet kansloos in de return ontmoeting”

lees ook ...

Eredivisie Cup voor FC Twente vrouwen in blessuretijd

De vrouwen van FC Twente hebben na het landskampioenschap nu ook de vijfde editie van de Eredivisie Cup gwonnen. Vrijdag werd de ploeg van PSV met 3-2 verslagen en wel in blessuretijd. In de 1s...

Coach Carlo Ancelotti is zeer tevreden met het gelijkspel tegen Manchester City in de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Championsleague. 

“Het vroegedoelpunt van Manchester City heeft ons even uit balans gebracht, maar gelukkig wisten we ons goed te herstellen door in de 12de minuut de gelijkmaker in te tikken. Het liep daarna zo goed dat we zelfs op een 2-1 voorsprong kwamen. In de 2de helft liet in Vinicius Jr meer centraal spelen en Rodrygo meer als linksbuiten, dat heeft heel goed uitgewerkt, we konden zelfs op 3-1 komen, maar de 2-2 veranderde plotseling alles, want het werd zelfs 2-3. Gelukkig met het inbrengen van Luka Modric kwam er wat meer rust op het middenveld en daardoor kregen we de gelegenheid om de stand weer op gelijke hoogte te brengen, Valverde gaf met een prachtig afstandschot weer hoop. Uiteindelijk werd de eindstand 3-3.

” Ze moeten niet denken dat ze maar 1-0 nodig hebben om ons uit te schakelen, komende week is weer een andere wedstrijd.We komen met hetzelfde strijdplan en geloven erin dat het beter voor ons zal uitpakken in Engeland, ondanks  de terugkeer van Kevin de Bryune bij Manchester City. Ik zie Real Madrid de finale halen van de Championsleague” zei een tevreden coach Carlo Ancelotti tijdens de ontmoeting met de pers na de wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"'We zijn niet kansloos in de return ontmoeting"