zaterdag 13 april 2024
28 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

” We zijn er klaar voor om een goed resultaat neer te zetten”

lees ook ...

American Footballspeler O.J. Simpson overleden

De 76-jarige voormalig American Footballspeler O. J. Simpson is woensdag aan kanker overleden. O.J.Simpson heeft in zijn actieve sportcarriere gespeeld voor de Buffalo Bills en de San Francisco...

Bondscoach Stanley Menzo en zijn aanvoerder Stefano Denswil stonden vrijdagmiddag via een zoom meeting de surinaamse sportpers te woord.

” We zijn er klaar voor om zondag een goed resultaat neer te zetten tegen Martinique ” zei bondscoach Stanley Menzo vrijdagmiddag tijdens een zoom meeting met de Surinaamse sportpers. We hebben ons goed kunne voorbereiden op de wedstrijd van zondag, de motivatie zit er heel goed in.Menzo wilde niet echt een vergelijking maken tussen de groep spelers die hij voor zich had de 1ste keer toen hij er stond als bondscoach, maar toch kon hij de verleiding niet weerstaan om aan te geven dat dit keer NATIO bestaat uit veel jongere spelers en dat deze groep bewust met hun hart hebben gekozen om voor NATIO Suriname uit te komen.

” We hebben genoeg kwaliteit in huis om doelpunten te kunnen scoren, het is alleen maar hopen dat wanneer de kansen er komen dat we die benutten. Er is genoeg concurrentie in het team.Helaas heb ik sommige spelers moeten teleurstellen, maar anderen ook blij gemaakt. Dion Malone heb ik blij gemaakt ondanks zijn leeftijd bij de selectie te halen, omdat hij vrij regelmatig speelt bij zijn club, op zijn post is er nog weinig concurrentie maar die komt eraan. Ik heb de spelers gezegd dat er genoeg concurrentie is op hun positie, dus blijf hard trainen bij je club, zorg dat je zoveel als mogelijk wedstrijden speel bij je club waardoor je geselecteerd kan worden voor NATIO.

Dat er vanuit de Nederlandse pers druk uitgeoefend wordt op vooral jonge spelers om niet voor NATIO uit te komen omdat ze misschien nog de mogelijkheid hebben om voor Oranje uit te komen. Het ligt aan hun wat hun hart zegt, op den duur vanwege hun leeftijd denk ik dat ze toch voor NATIO zullen kiezen. Ik heb liever spelers die hun hart volgen.

” Ik mag zoveel als mogelijk spelers wisselen zondag, maar ik ga niet wisselen om het wisselen, de kwaliteit van het team moet ook na het wisselen hoog blijven, het zit er dik in dat ik alle  nieuwe spelers in actie kan zien.” We gaan om te winnen en dat zullen we ook doen zondag.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' We zijn er klaar voor om een goed resultaat neer te zetten"