woensdag 17 april 2024
26 C
Paramaribo
6 C
Amsterdam
0
(0)

” We wisten wat ons te wachten stond in Suriname”

lees ook ...

Geen finale plek voor InterMiami in Concacaf Championship

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi heeft zijn ploeg Inter Miami  niet kunnen loodsen naar de finale van de Concacaf Championship. Het sterrenteam van Inter Mi...
  • Tijdens de meeting met de pers na de wedstrijd gaf de coach van Herediano  de mexicaan Hector Altamirano aan dat hij en zijn spelers wisten wat hun te wachten stond in Suriname en dat Robinhood ondersteunt door het thuispubliek zou proberen vroeg te scoren en dat hebben we vooral in de eerste helft goed kunnen voorkomen.

” We  weten dat zulke ploegen vanuit een underdog positie het je heel moeilijk kunnen maken en daarom hebben we ons manier van spelen vooral in de 1ste helft sterk aangepast” , we hadden niets te verliezen, we kwamen op het veld met in ons gedachten we staan 2-0 voor, we kunnen rustig ons ding doen, zonder uit het oog te verliezen dat onze tegenstander doelpunten nodig heeft om dichterbij ons te komen, ze hebben hun publiek met zich mee, wij moeten geconcenteerd blijven spelen en dat is ons aardig ook gelukt in de 1ste helft” zei coach Hector Altamirano van Herediano.

In de 2de helft hebben we ons enigzins laten verrassen door het zeer agressief spel van Robinhood, die wist dat ze moesten scoren in de laatste 45 minuten, maar gelukkig voor ons maakte ze een fout in de verdediging en die hebben we gelijk afgestraft.

We hebben daarna nog enkele goede kansen gehad, maar 1-0 leek voor ons voldoende en op dat moment nam Robinhood de wedstrijd over en ze kregen vleugels en zette ons onder druk en vrij laat voor hun kwam het tegen doelpunt. Een gelijkspel hadden we ook ingebouwd en met de 2-0 overwinning in eigen huis zaten we dan op rozen. ” We gaan nu even wat rust inbouwen, onze geblesseerde spelers behandelen en kijken wie de volgende tegenstander van ons zal zijn, met een fitte selectie zie ik ons zelf wel ver komen in dit tournooi zei een zeer tevreden coach Hector Altamirano tegen de Surinaamse pers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' We wisten wat ons te wachten stond in Suriname"