woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

”We weten hoe ze te pakken” zegt coach Roberto

lees ook ...

UFC 298 Topuria wint titel na knock-out tegen Volkanovski

In Anaheim stonden zaterdagavond tegenover elkaar Alexander Volkanovski en llia Topuria om de titel in de vedergewicht divisie en het gelukte Topuria middels een knock-out beslag te leggen op de titel...

De huidige landskampioen van Suriname Robinhood speelt donderdagavond in het Dr. Ir. Franklin Essed de eerste finale wedstrijd van de Concacaf Caribbean Cup tegen de Jamaicaanse club Cavaliers en coach Roberto Godeken is verzekerd van een goed resultaat.

“We hebben alle ruimte gehad om het spel van onze tegenstander te analyseren, we kennen hun zwakke en sterke punten, we gaan voor een goed resultaat” zei de coach van Robinhood Roberto Godeken tijdens de meeting woensdagmiddag met de pers. We beschikken over een honderd procent fitte selectie, het feit dat Shaquille Cairo nu wel van de partij is, is een plus punt voor ons. We willen voor ons eigen publiek een goed resultaat neerzetten.De finale spelen van de Concacaf Caribbean Cup is al een grote eer. We denken niet aan een nederlaag, maar ook daarop zijn we voorbereidt. Ons doel is zorgen voor een goed resultaat in eigen huis , waardoor de uitwedstrijd niet zo moeilijk voor ons hoeft te zijn.Tegen het Surinaams volk zeg ik, kom ons ondersteunen om een goed resultaat neer te zetten, wees onze 12de man donderdagavond in het Essed stadion.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''We weten hoe ze te pakken" zegt coach Roberto