vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

“We vragen de supporters om vergeving” zei coach Xavi van Barcelona

lees ook ...

Oudvoetballer hoort straf van vier en een half jaar tegen zi...

De 39-jarige oudinternational van Brazilie en de Spaanse ploeg Barcelona hoort een straf van vier jaar tegen zich uitspreken in Spanje nadat hij schuldig werd gevonden voor het verkrachten van een jon...

” Dit is onze slechtste wedstrijd,we vragen de supporters om vergeving” zei de coach van Barcelona Xavi Hernandez na de verloren finale van de Spaanse Super Cup zondag.

” Real Madrid was de betere ploeg, ze hebben verdient gewonnen” gaf de coach van Barcelona Xavi Hernandez na de wedstrijd toe aan de in Saudi- Arabie.We waren gemotiveerd, we verwachten veel meer van de wedstrijd, maar niet kwam uit, zewaren gewoon beter. De 2 doelpunten binnen 10 minuut spelen heeft ons de das omgedaan. We moeten het verlies accepteren, we speelden niet goed genoeg om de wedstrijd te winnen.Het was geen penalty, we zijn daarin benadeeld zegt de Barcelona coach. Barcelona verloor met 1-4 van Real Madrid.

” Het bestuur heeft nog vertrouwen in me”, ik maak me contract die tot 2025 duurt gewoon af bij Barcelona. Natuurlijk zal er een evaluatie komen aan het eind van dit seizoen. Ook technisch- direkteur Deco heeft aangegeven dat er nog vertrouwen is in Xavi als xoach van Barcelona. Barcelona levert nog op drie vlakken strijd, LA Lliga kampioenschap, Copa del Rey en de Championsleague. “We hebben niet de finaciele ruimte om spelers binnen te halen” zei Xavi nog aan de pers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"We vragen de supporters om vergeving" zei coach Xavi van Barcelona