woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

” We profiteerden van elkaar” Messi over eeuwige strijd met Ronaldo

lees ook ...

6de plek voor Nederland op FIFA ranglijst

De Nederlandse voetbalselectie van Nederland onder coach Ronald Koeman staat na de uitgegeven wereldranglijst van de FIFA op de 6de plaats. Nederland nestelt zich donderdag op de 6de plaats op de F...

De 36-jarige Lionel Messi die maandag voor de achtst keer de Gouden bal won heeft na de Award uitreiking toegegeven dat hij veel voordeel heeft gehaald uit de eeuwige strijd tussen hem en Cristiano Ronaldo.

” We profiteerden van elkaar” gaf Messi eerlijk toe. Maar ik denk dat ik het meeste voordeel uitgehaald hebt. Zie ook de 8 Gouden ballen en Ronaldo bleef steken op 5.Als spelers van Barcelona en Real Madrid waren de 2 rivalen in La Liga en de Championsleague, maar ook individueel daagden Messi en Ronaldo elkaar uit. Die laatste werd 5 keer uitgeroepen tot beste speler van de wereld.

Nu is de langdurige titanenstrijd tussen  ons voorbij , blikt Messi terug.” Het was een epische strijd” vertelt Messi tijdens het Ballon d’Oro Gala. Atletisch was Ronaldo zo goed. Ik denk dat we van elkaar geprofiteerd hebben, omdat we allebei altijd wilden winnen.Het was een geweldige periode voor ons en voor degenen die van voetbal houden.Lionel Messi is nu actief in de MLS en Cristiano Ronaldo in Saoedi Arabie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' We profiteerden van elkaar" Messi over eeuwige strijd met Ronaldo