donderdag 8 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
5
(1)

” We kunnen winnen van Puerto zegt NATIO coach Aron Winter

lees ook ...

PSG bevestigd vertrek Lionel Messi

Coach Christopher  Gatlier heeft naar aanloop van de laatste competitie wedstrijd van PSG dit weekend tijdens een korte meeting met de Franse pers aangegeven dat  Lionel Messi  aan het eind van het se...

Vrijdag vond de loting plaats van de Concacaf Gold Cup en Suriname komt uit tegen Puero Rico en volgens bondscoach Aron Winter ziet hij genoeg mogelijkheden voor NATIO Suriname  om te winnen van  Puerto Rico.

Nadat bekend was dat Suriname zal moeten uitkomen tegen Puerto Rico om te strijden voor plaatsing van de Gold Cup gaf bondscoach Aron Winter  een korte reactie. Ik ben tevreden met de uitslag van de loting. Puerto Rico  beschikt over een goed team maar ik acht Suriname niet kansloos.

Ik zie zelfs mogelijkheden om langs Puerto Rico te komen en ook nog meer mogelijkheden om te winnen van de winnaar  van de wedstrijd  Martinique vs St Lucia en te belanden in groep C waarin  onder andere zitten Costa Rica en El Salvador  was de eerste reactie van de zelfverzerkerde  bondscoach van NATIO.

De wedstrijden tegen Puerto Rico  worden in de maand juni afgewerkt.

Een aantal spelers uit Europa heeft laten weten graag voor Suriname te willen  uitkomen, de komende weken wordt hierover  meer informatie gegeven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" We kunnen winnen van Puerto zegt NATIO coach Aron Winter