zaterdag 20 april 2024
24.5 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
5
(1)

” We kunnen winnen van Puerto zegt NATIO coach Aron Winter

lees ook ...

Romario de Souza Faria haalt zijn voetbalschoenen uit de ij...

De 58-jarige oud- Braziliaans international en speler van Barcelona, Valencia en PSV Romario de Souza Faria heeft gemeend zijn voetbalschoenen uit de ijskast te halen en weer actief tegaan voetballen....

Vrijdag vond de loting plaats van de Concacaf Gold Cup en Suriname komt uit tegen Puero Rico en volgens bondscoach Aron Winter ziet hij genoeg mogelijkheden voor NATIO Suriname  om te winnen van  Puerto Rico.

Nadat bekend was dat Suriname zal moeten uitkomen tegen Puerto Rico om te strijden voor plaatsing van de Gold Cup gaf bondscoach Aron Winter  een korte reactie. Ik ben tevreden met de uitslag van de loting. Puerto Rico  beschikt over een goed team maar ik acht Suriname niet kansloos.

Ik zie zelfs mogelijkheden om langs Puerto Rico te komen en ook nog meer mogelijkheden om te winnen van de winnaar  van de wedstrijd  Martinique vs St Lucia en te belanden in groep C waarin  onder andere zitten Costa Rica en El Salvador  was de eerste reactie van de zelfverzerkerde  bondscoach van NATIO.

De wedstrijden tegen Puerto Rico  worden in de maand juni afgewerkt.

Een aantal spelers uit Europa heeft laten weten graag voor Suriname te willen  uitkomen, de komende weken wordt hierover  meer informatie gegeven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" We kunnen winnen van Puerto zegt NATIO coach Aron Winter