zaterdag 25 mei 2024
33 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

” We hebben ze over ons heen laten lopen ” zegt Coach Ancelotti

lees ook ...

NBA Play-offs Dallas goede stap richting kampioenschap West...

Dankzij de toegevoegde waarde van Luka Donic is het de Dallas Mavericks de eerste finale wedstrijd van de Western Conference final te winnen van Minnesota  met 108-103. De 25 -jarige Luka Donic hee...

De Real Madrid  reeks van vier overwinningen op een rij kwam dinsdagmiddag  abrupt ten einde na de 2-4 nederlaag in de LA Liga  tegen Girona.

Een  zwaar  teleurgestelde  Real Madrid  coach Carlo Ancelotti  zei na de verloren wedstrijd tijdens de persconferentie dat het zijn team ontbrak aan een goede motivatie , het ontbrak ons aan kracht en de wil om door te zetten, we waren  erg zwak in het verdedigen van de counters. Met de bal aan onze voeten waren we goed, maar zonder de bal hebben  we teveel ruimte weggegeven en daardoor  scoorden ze vrij makkelijk de eerste doelpunten.

Ook de snelle hattrick van Castellanos heeft ons de das omgedaan.We zijn aangeslagen maar komen sterk terug .Real Madrid  staat door het verlies nu 14 punten achter koploper Barcelona, die woensdag in  actie komt tegen Rayo Vallecano.

Castellanos, die alle vier doelpunten op zijn rekening nam  is gehuurd van New York City uit de MLS. Vinicius Jr  en Lucas Vasquez redden  de eer voor Real Madrid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" We hebben ze over ons heen laten lopen " zegt Coach Ancelotti