zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

” We hebben veel talenten ontdekt” zegt Robinhood op hun site

lees ook ...

Speler van OGC Nice die zelfmoord wilde plegen buitenlevensg...

De 22-jarige Alexis Beka Beka speler van de Franse Club  OGC Nice die vrijdagochtend zelfmoord wilde plegen is nu buiten levensgevaar. Vrijdagochtend reed de middenvelder van OGC Nice richting ...

De huidige kampioen van Suriname en de Concacaf Shield Club winnaar Robinhood hield het afgelopen weekend een zeer geslaagde talentendag in hun eigen stadion.

” Het is geslaagd, we hebben een succesvolle talten weekend gehad, er is veel talent in Suriname” zo zegt Robinhood op hun internet site. Het afgelopen weekend organiseerde Robinhood in hun eigen stadion een talenten dag. Het doel hiervan was om op zoek tegaan naar nieuwe talenten (voetbal ). Dit keer was de focus gericht op jongens. Door het weer ook meewerkte hebben we voor de twee dagen een goede opkomst gehad. ” Iedereen heeft de kans gehad om te laten zien wat hij kan “. De talenten die uiteindelijk eruit zijn gehaald worden verder begeleidt door het korps ervaren trainers bij Robinhood.  Het ligt in de bedoeling ook de districten aan te doen want daar ligt er ook aardig wat talent.Het ligt ook in de pijplijn een meisjes talentendag te organiseren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" We hebben veel talenten ontdekt" zegt Robinhood op hun site